Αθλητισμός|03.09.2020 23:00

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Μάριου Οικονόμου στην Κοπεγχάγη - Το κέρδος της ΑΕΚ

Newsroom

Στην Κοπεγχάγη θα συνεχίσει την καριέρα του ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Μάριος Οικονόμου. Την οριστική μετακόμιση του 28χρονου στόπερ στην ομάδα της Δανίας ανακοίνωσε η Ενωση  που έσπευσε να ευχαριστήσει τον παίκτη για την προσφορά του στον σύλλογο. Μάλιστα, η ΑΕΚ αποκόμισε κέρδος ύψους ενός εκατ. ευρώ από την πώληση του διεθνούς αμυντικούς στην Κοπεγχάγη.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Μάριου Οικονόμου στην Κοπεγχάγη. Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από την ιταλική Μπολόνια το καλοκαίρι του 2018 με τη μορφή δανεισμού και τον Ιανουάριο του 2019 η ομάδα μας προχώρησε στην αγορά των δικαιωμάτων του. Σε αυτά τα δύο χρόνια, φόρεσε συνολικά τη φανέλα της ΑΕΚ σε 64 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ, ενώ ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που κέρδισε τη συμμετοχή της στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League έπειτα από 12 χρόνια.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ από την οικογένεια της ΑΕΚ στον Μάριο Οικονόμου για την προσφορά του στον σύλλογο, μαζί με τις πιο θερμές ευχές όλων μας για επιτυχημένη συνέχεια στην καριέρα του» ανέφερε η ΑΕΚ στη σχετική ανακοίνωση. Ο Οικονόμου θα έχει για συμπαίκτη στη νέα του ομάδα τον Κάρλος Ζέκα.

ΚοπεγχάγηΑΕΚΜάριος Οικονόμουποδόσφαιρομεταγραφές