Αθλητισμός|05.09.2020 23:27

Φιλική ήττα και καμπανάκι στον Ολυμπιακό από Ατρόμητο

Newsroom

Χλωμός, άνευρος, με προβλήματα στην άμυνα και χωρίς φαντασία επιθετικά παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός σε φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο απ' τον οποίο ηττήθηκε δίκαια με 1-0 στο Περιστέρι. Και το καμπανάκι ήχησε δυνατά για τους Πειραιώτες μια εβδομάδα πριν από τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Οι Περιστεριώτες πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, ιδίως στο α' ημίχρονο, κι έδειξαν έτοιμοι για τη σέντρα, σε αντίθεση με τους πρωταθλητές που έδειξαν ακόμη να ψάχνονται. Μάλιστα, όπως φάνηκε στο ξεκίνημα του ματς ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να χρησιμοποιήσει το φιλικό στο Περιστέρι ως πρόβα – τζενεράλε για τον τελικό Κυπέλλου, δεδομένου ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Οι πειραματισμοί του άλλωστε στις θέσεις των δύο μπακ (Μπρούνο – Τοροσίδης), αλλά και το 4-4-2 με επιθετικό δίδυμο με Χασάν και Ελ-Αραμπί φάνηκαν ως τεστ ετοιμότητας ενόψει ΑΕΚ.

Δεν λειτούργησε όμως καλά αυτό το σχήμα με αποτέλεσμα στο 29' να δεχτεί το γκολ που εν τέλει έκρινε το φιλικό. Μετά από καλά οργανωμένη αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Σάλομον κι εκείνος με μία μαγική ενέργεια έδειξε γιατί αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Νταμίρ Κάναντι. Με υπέροχο κοντρόλ απέφυγε τον Καμαρά και με τρομερό φαλτσαριστό σουτ, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Τζολάκη γράφοντας το 1-0!

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ανέβασε ταχύτητα, προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν βρήκε το γκολ που επιζητούσε. Σημειωτέον ότι το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τη φανέλα της ομάδας πραγματοποίησαν ο Ραφίνια και ο Χολέμπας.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκάλο, Τομάσεβιτς (66' Στρούγγης), Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Σάλομον, Ούμπιδες (74' Χαρίσης), Ραμπέγιο (46' Γιακουμάκης), Αγκάγεβ (46' Μουνίθ), Μανούσος (66' Κουτσόπουλος).

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Μπρούνο, Σισέ (66' Αβραάμ Παπαδόπουλος), Μπα, Τοροσίδης (66' Χολέμπας), Καφού (76' Σουρλής), Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (66' Ραφίνια), Βαλμπουενά (76' Κάιπερς), Χασάν, Ελ Αραμπί.

φιλικόΟλυμπιακόςΑτρόμητοςποδόσφαιρο