Αθλητισμός|18.09.2020 00:16

ΠΑΟΚ: «Εδεσε» και επίσημα τον Χρήστο Τζόλη μέχρι το 2024!

Newsroom

Ηταν δίκαιο και έγινε πράξη! Ο Χρήστος Τζόλης, ένα απ' τα μεγαλύτερα ταλέντα της νέας γενιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου, υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ. Ηταν άλλωστε κοινή επιθυμία των δύο πλευρών για να πορευτούν από κοινού τουλάχιστον για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο 18χρονος άσος συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2024 (η τρέχουσα εξέπνεε το 2022) και αποδέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση του Δικεφάλου, χωρίς μάλιστα να οριστεί ρήτρα αποδέσμευσης και δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στους «ασπρόμαυρους». Πρόκειται για μια νέα τακτική του Δικεφάλου - ειδικά σε ό,τι αφορά νεαρούς ποδοσφαιριστές - τουτέστιν να μην τίθενται ρήτρες για να μπορεί να διαπραγματευτεί ο σύλλογος με τις ενδιαφερόμενες ομάδες με βάση τα δικά του «θέλω».

Η συμφωνία των δύο πλευρών σφραγίστηκε και επίσημα κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (17/9) καθώς υπεγράφησαν τα συμβόλαια, κάτι που επιβεβαιώθηκε αργά το βράδυ με την ανακοίνωση μέσω των social media της ΠΑΕ. Στις τάξεις του ΠΑΟΚ υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς ποντάρουν πολλά στο project Τζόλης δεδομένης της αίσθησης που έχει κάνει με το... καλημέρα, αποτελώντας πλέον βασικό και αναπόσπαστο μέλος της ανδρικής ομάδας.

T

Πλέον, όπως έγραψε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ στα social media, αναζητείται το παρατσούκλι του μικρού αλλά θαυματουργού άσου της ομάδας...

T

Χρήστος ΤζόληςΠΑΟΚSuperLeague