Αθλητισμός|27.09.2020 21:35

Ματσάρα στο Ηράκλειο! Ο Ατρόμητος πήρε ισοπαλία απ' τον ΟΦΗ με γκολ στο 94'

Newsroom

Καταπληκτικό παιχνίδι έγινε στο Ηράκλειο, όπου ο ΟΦΗ και ο Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 σε ένα ματς «γκραν γκινιόλ». Ο Ατρόμητος προηγήθηκε, ο ΟΦΗ έκανε την ολική ανατροπή, αλλά οι Περιστεριώτες, που έπαιζαν με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά, έσωσαν την παρτίδα με γκολ στο 94'!

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και με αρκετές φάσεις. Αποκορύφωμα ωστόσο αποτέλεσε το τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου που έγινε... χαμός. Ο ΟΦΗ στο 41' είχε δοκάρι έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ναμπί, ενώ στο 44' η κρητική ομάδα σκόραρε με τον Σαρδινέρο δίχως όμως να μετρήσει το γκολ καθώς έπειτα από παρέμβαση του VAR διαπιστώθηκε ότι στο ξεκίνημα της φάσης υπήρξε οφσάιντ.

Και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ατρόμητος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα χάρη σε γκολ του Μανούσου. Αρχικά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ αλλά έπειτα από «τσεκ» που έγινε από το VΑR αλλά και από τον διαιτητή Ζαχαριάδη, το τέρμα μέτρησε (0-1) διότι η μπάλα προτού καταλήξει στον σκόρερ έφτασε έπειτα από γύρισμα αντίπαλου παίκτη.

Η εικόνα του ματς άλλαξε ολοκληρωτικά στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, οπότε στο 49' οι παίκτες του ΟΦΗ άλλαξαν θαυμάσια την μπάλα, που... χάθηκε, και ο Σαρδινέρο με πλασέ ισοφάρισε (1-1). Στο 56' και πάλι ο Σαρδινέρο βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου και πλάσαρε τον Γιαννιώτη επιτυγχάνοντας την ολική ανατροπή (2-1).

Η αποβολή του Μουνίθ στο 90' φάνηκε να γέρνει ολοκληρωτικά την πλάστιγγα προς το μέρος των γηπεδούχων, αλλά ο Ατρόμητος μίλησε τελευταίος και με... buzzer beater του Γούτα στο 94' ισοφάρισε (2-2) και πανηγύρισε ένα δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα μετά την ισοπαλία που απέσπασε την περασμένη εβδομάδα στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουές, Σελίμοβιτς, Βούρος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (90+4΄ Γιάννου), Μεγιάδο, Στάικος (79΄ Μίγγος), Νέιρα, Ναμπί (87΄ Στάρτζεον), Σαρδινέρο (78΄ Γκαργκαλατζίδης).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκάλο, Στρούγγης (46΄ Ρισβάνης), Γούτας, Τομάσεβιτς (42΄ Νάτσος), Κιβρακίδης, Χαρίσης (65΄ Μουνίθ), Σάλομον, Ραμπέγιο (79΄ Ενσικουλού), Γιακουμάκης (46΄ Ούμπιδες), Μανούσος.

ΟΦΗSuper LeagueΑτρόμητοςποδόσφαιρο