Αθλητισμός|22.10.2020 02:03

Ξανά μαζί ΠΑΟΚ - Βιεϊρίνια! «Ανακοίνωσε» το... happy end ο Γιώργος Σαββίδης

Newsroom

Οι μεγάλες αγάπες δεν σβήνουν... Κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ και ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκαναν απλώς ένα μικρό... διάλειμμα και ξανασμίγουν. Επί της ουσίας, δεν χώρισαν ποτέ. Κι ο αρχηγός προβάρει ξανά τα ασπρόμαυρα. Το happy end προανήγγειλε ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος με μια ανάρτηση στο instagram ουσιαστικά «φωτογράφισε» την παραμονή του Βιεϊρίνια στο ρόστερ της ομάδας. Πόσταρε μια φωτογραφία του ποδοσφαιριστή αγκαλιά με τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη δίχως περαιτέρω σχόλια. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται...

Αλλωστε, η πρόσφατη και καταλυτική παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη ήταν εκείνη που έφερε ξανά κοντά τις δύο πλευρές, γεφυρώνοντας την απόσταση που είχε δημιουργηθεί παρά το γεγονός ότι εξαρχής βούληση όλων των εμπλεκομένων ήταν να συνεχίσουν μαζί. Πλέον οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί και απομένει η επισημοποίηση της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια, ο οποίος τόσο με την ηγετική φυσιογνωμία του όσο και με την ποδοσφαιρική του προσωπικότητα μόνο οφέλη θα αποφέρει στον Δικέφαλο.

Εντός της Πέμπτης (22/10) εκτιμάται ότι θα ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας του Πορτογάλου άσου με τον σύλλογο της καρδιάς του.

Δείτε το χαρακτηριστικό post του Γιώργου Σαββίδη:

ΠΑΟΚΙβάν ΣαββίδηςποδόσφαιροΓιώργος ΣαββίδηςΑντελίνο Αντρε Βιεϊρίνια