Αθλητισμός|26.10.2020 21:53

«Πέταξε» ο Ατρόμητος με Μανούσο και Κωτσόπουλο

Newsroom

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο Περιστέρι πανηγύρισε ο Ατρόμητος που κέρδισε εύκολα τον Παναιτωλικό 2-0 στο πέσιμο της αυλαίας της 6ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα των δυτικών προαστίων ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πήρε το επιθυμητό τρίποντο και βελτίωσε τη βαθμολογική θέση της στη μάχη που δίνει για την είσοδο στα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Αγρινίου είχε τις ευκαιρίες της αλλά δεν ήταν αποτελεσματική και παρέμεινε για έκτη σερί αγωνιστική δίχως νίκη (έχει τρεις ισοπαλίες και άλλες τρεις ήττες) γεγονός που τη φέρνει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανούσου, ενώ σαν να μην έφτανε το 1-0, ο Παναιτωλικός από το 51' έμεινε και με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ταχάρ που έκανε «εγκληματικό» μαρκάρισμα στον Κωτσόπουλο και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 78' ο Κωτσόπουλος με κεφαλιά.

Ατρόμητος (Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο (81’ Στρούγγης), Ρισβάνης, Γούτας, Γκαλβάο (66’ Τομάσεβιτς), Σάλομον, Κιβρακίδης, Μπουσουλάτζιτς (82’ Χαρίσης), Κωτσόπουλος, Μανούσος (87’ Ούμπιδες), Χριστοδουλόπουλος (66’ Αγκάγιεφ).

Παναιτωλικός (Χάβος): Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης, Βάντερσον (84΄ Περέιρα), Ντάλσιο (84’ Ντάλσιο), Ταχάρ, Γιάκολις (68’ Μεντόσα), Αριγίμπι (68’ Βέργος), Μάζουρεκ (58’ Τσιγγάρας), Ντίας.

SuperLeagueΑτρόμητοςποδόσφαιροΠαναιτωλικός