Αθλητισμός|29.10.2020 17:00

Ιμπραΐμοβιτς: «Εγώ νίκησα τον κορονοϊό αλλά εσείς δεν είστε Ζλάταν, βάλτε μάσκες»

Newsroom

Ο κορονοϊός... τόλμησε να τα βάλει με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και φυσικά βγήκε χαμένος. Ο εκπληκτικός Σουηδός αναδείχθηκε πανηγυρικά νικητής στη μάχη με τον επικίνδυνο ιό καθώς πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο ανάρρωσε και επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μίλαν που προπορεύεται στην κούρσα της Serie A.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχοντας πια νικήσει τον κορονοϊό ρίχτηκε κι αυτός στη μάχη κατά της Covid-19 και το έκανε με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Εμφανίστηκε σε ένα διαφημιστικό σποτ που καλεί τους πολίτες να φορούν μάσκες και να τηρούν τις αποστάσεις. Απλώς τα λέει με το απαράμιλλο, σχεδόν υπερφίαλο, στυλ του υπενθυμίζοντας στο κοινό ότι δεν είναι όλοι σαν τον Ζλάταν...

«Ο κορονοϊός με προκάλεσε και τον νίκησα. Αλλά εσείς δεν είστε ο Ζλάταν. Μην προκαλείτε τον ιό. Να σκέφτεστε έξυπνα και να τηρείτε τους κανόνες, τις αποστάσεις και να φοράτε μάσκες. Θα νικήσουμε» λέει ο Ζλάταν από την κορυφή ενός ουρανοξύστη που έχει πανοραμική θέα σε όλο το Μιλάνο σε ένα διαφημιστικό της περιφέρειας της Λομβαρδίας, που έχει πληγεί σημαντικά από τον κορονοϊό.

Δείτε το διαφημιστικό σποτ με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

T

ΚορονοϊόςποδόσφαιροΜίλανSerie AΖλάταν Ιμπραΐμοβιτς