Αθλητισμός|01.11.2020 17:28

Αρης - Αστέρας Τρίπολης 1-0: ΠρωτΑρης κορυφής και αήττητος!

Newsroom

Ούτε τα προβλήματα που προκάλεσε ο κορονοϊός, ούτε οι σημαντικές απουσίες, ούτε και το κακό ξεκίνημα στο ματς επηρέασαν τον Άρη που παρέμεινε στην κορυφή της Super League. Οι Κίτρινοι, οι οποίοι την περασμένη εβδομάδα χτυπήθηκαν από τον κορονοϊό έχοντας περισσότερα από δέκα κρούσματα, επικράτησαν 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Κλ. Βικελίδης και βρέθηκαν ξανά στο +3 από τον Ολυμπιακό έχοντας ένα ματς περισσότερο. Η ομάδα του Ακη Μάντζιου παρέμεινε αήττητη για έκτη σερί αγωνιστική έχοντας μάλιστα τέσσερις νίκες με 1-0!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό καθώς έλειψε ο Ρυθμός και οι φάσεις. Είναι ενδεικτικό ότι σε 45 λεπτά έγιναν μόλις δύο αξιοσημείωτες φάσεις, μια για κάθε ομάδα: ο Μαντσίνι απειλήσει για τον Άρη στο 15' και Πασαλίδης για τον Αστέρα στο 25'.

Ο Άρης όμως στο β' ημίχρονο μπήκε στο γήπεδο με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και διάθεση για να σκοράρει και το πέτυχε στο 55', όχι από πόδια δικού του παίκτη αλλά με αυτογκόλ του Πασαλίδη, ο οποίος αντί να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (1-0).

Η συνέχεια του αγώνα ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Άρη που θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα γκολ καθώς δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Δεν τα κατάφερε όμως και η νίκη με 1-0 ήρθε με αγχωτικό τρόπο στο φινάλε καθώς χρειάστηκε μια επέμβαση του Σιαμπάνη που διατήρησε το μηδέν.

Αρης (Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Σάκιτς, Ματίγια (84’ Λόπεθ), Τζέγκο, Μπρούνο Γκάμα (76’ Κάτσε), Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι (61’ Σίλβα), Μάνος. 

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Πασαλίδης (88’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Σουάρεθ, Μουνάφο, Βαλιέντε (74’ Ιγκλέσιας), Ριέρα (61’ Ροντρίγκο), Λέο (74’ Σίτο), Κρέσπι (61’ Ορόσκο), Μπαράλες.

ποδόσφαιροΑρηςSuperLeagueΑστέρας Τρίπολης