Αθλητισμός|22.11.2020 23:51

Επίδειξη δύναμης και πρωταθλητισμού από τη Λίβερπουλ που έπιασε κορυφή

Newsroom

Η Λίβερπουλ είχε πολλές και σημαντικές απουσίες (Σαλάχ, Φαν Ντάικ, Γκόμες, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Χέντερσον, Τιάγκο), ελλείψει επιλογών ο Μίλνερ έπαιξε δεξί μπακ και ο Φαμπίνιο στόπερ, και πάλι όμως η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε εύκολα με 3-0 της Λέστερ, έπιασε την Τότεναμ στην κορυφή της Premier League και έκανε κι ένα εντυπωσιακό ρεκόρ!

Είχε πολλές απουσίες, έλειπε ο τρομερός Σαλάχ και έπαιζε με τη φορμαρισμένη Λέστερ του Τζέιμι Βάρντι και του πρώην τεχνικού της, Μπρένταν Ρότζερς, όμως η πρωταθλήτρια Αγγλίας δεν κατάλαβε τίποτα και... σκότωσε τις «αλεπούδες» φτάνοντας μάλιστα σε ένα ρεκόρ με 64 εντός έδρας ματς δίχως ήττα!

Η ομάδα του Κλοπ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είδε τον Σμάιχελ να της λέει «όχι» σε δύο ευκαιρίες των Τζόουνς (9') και Ζότα 13' ωστόσο ο Δανός πορτιέρο δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα όταν ο συμπαίκτης του, Έβανς με δυνατή κεφαλιά τον... νίκησε για το 1-0 στο 21ο λεπτό.  Η Λέστερ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ο Μπαρνς δύο λεπτά μετά το 1-0, έχασε «χρυσή» ευκαιρία για το 1-1 και ο Πορτογάλος... εκτελεστής, Ντιόγκο Ζότα, έβαλε τέλος στις ελπίδες των «αλεπούδων» για ένα καλό αποτέλεσμα (41',2-0).

Στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ συνέχισε από εκεί που έμεινε με τον Σμάιχελ να προσπαθεί να κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα το σκορ για τους φιλοξενούμενους με αρκετές επεμβάσεις. Οι γηπεδούχοι που είχαν και δύο δοκάρια, βρήκαν και για τρίτη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο (86') να γράφει το τελικό 3-0 στο Anfield  σε ένα εύκολο -όπως αποδείχθηκε- βράδυ για τους πρωταθλητές.

Πηγή: SDNA

Premier LeagueΛέστερποδόσφαιροΛίβερπουλ