Αθλητισμός|24.11.2020 18:05

Ολυμπιακός: Θετικός στον κορονοϊό και ο Ραντζέλοβιτς

Newsroom

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό. Κι αυτό διότι θετικός βρέθηκε στον κορονοϊό ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος χάνει σίγουρα το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League και τον Αρη για τη Super League, ενώ μάλλον θα απουσιάσει και από το ματς με τη Μαρσέιγ που ακολουθεί. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ήταν ένας από τους τρεις άσους της ομάδας που βρέθηκαν στο περιβόητο πάρτι της Συγγρού εν μέσω lockdown.

Ο Ραντζέλοβιτς είναι ο τρίτος «ερυθρόλευκος», ο οποίος αυτή την περίοδο νοσεί με κορονοϊό καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχαν προσβληθεί τόσο ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, όσο και ο Αχμέντ Χασάν, οι οποίοι βρίσκονταν σε υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Ο Σέρβος έχει τεθεί ήδη σε καραντίνα όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τα προβλήματα για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι δίχως τέλος καθώς ήδη, πέραν του Ραντζέλοβιτς, έχουν τεθεί νοκ άουτ οι Ελ Αραμπί, Χασάν, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Χολέμπας, Βινάγκρε, ενώ και ο Ραφίνια είναι εξαιρετικά αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο. 

ΚορονοϊόςΟλυμπιακόςΛάζαρ Ραντζέλοβιτς