Πολλά κρούσματα απειθαρχίας στα μέτρα καταγράφηκαν από τα ξημερώματα του Σαββάτου, οπότε κι εφαρμόζεται το ολικό lockdown για την αναχαίτιση της φονικής πανδημίας του κορονοϊού. Ενα εξ αυτών καταγράφηκε σε αθηναϊκό ξενοδοχείο. Περίπου 30 άτομα συμμετείχαν στο πάρτι που έγινε σε roof garden ξενοδοχείου στη Λεωφόρο Συγγρού στο κέντρο της Αθήνας. Στο πάρτι, όπου συμμετείχε και dj, βρίσκονταν και επτά ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται στον Ολυμπιακό.
Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά του ΑΤ Ακροπόλεως, βεβαίωσαν πρόστιμα στους παρόντες κι οδήγησαν την διοργανώτρια του πάρτι -κατά πληροφορίες μια 24χρονη- στο ΑΤ, για την αυτόφωρη διαδικασία.
Συνολικά βεβαιώθηκαν 30 πρόστιμα των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας ενώ συνελήφθη και η νεαρή γυναίκα ως διοργανώτρια.
Στην 24χρονη που κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ., των διατάξεων περί διάδοσης του κορονοϊού και για διατάραξη κοινής ειρήνης, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.