Αθλητισμός|24.12.2020 01:24

Μίλαν - Λάτσιο 3-2: Mamma mia Milan με Ερνάντεζ στο 92' και κορυφή στη Serie A

Newsroom

Κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την ξέφρενη πορεία της Μίλαν στη Serie A. Οι Ροσονέρι έστω και χωρίς τον σούπερ σταρ Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και μολονότι βρέθηκαν κατάφατσα με την απώλεια βαθμών στο ντέρμπι με τη Λάτσιο, πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη χάρη σε γκολ του Τεό Ερνάντεζ στο 92' που έβαλε την τελευταία πινελιά στον θρίαμβο των αήττητων έπειτα από 14 αγωνιστικές Μιλανέζων με 3-2.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι ήταν έτοιμη για να παραχωρήσει την τέταρτη ισοπαλία με σκορ 2-2 εφέτος, όμως ο εκπληκτικός Ερνάντεζ με κεφαλιά στις καθυστερήσεις διέλυσε τα όνειρα των Λατσιάλι για θετικό αποτέλεσμα στο Σαν Σίρο αλλά και της Ιντερ (προηγουμένως είχε επικρατήσει 2-1 στη Βερόνα) που ονειρευόταν να πατήσει την κορυφή για πρώτη φορά στη σεζόν. Η Μίλαν έπειτα από 14 αγωνιστικές παραμένει η μοναδική ομάδα στη Serie A που αγνοεί την ήττα έχοντας απολογισμό δέκα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Η Μίλαν μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και προτού συμπληρωθεί το 20λεπτο ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0! Στο 10’ ο Ρέμπιτς με κεφαλιά βρήκε δίχτυα και στο 17' ο Τσαλχάνογλου χρίστηκε σκόρερ με εκτέλεση πέναλτι. Στο 26’ η Λάτσιο κέρδισε πέναλτι, ο Ντοναρούμα απέκρουσε την εκτέλεση του Ιμόμπιλε αλλά ο Λουίς Αλμπέρτο με κεφαλιά μείωσε σε 2-1.

Στο β' ημίχρονο η Λάτσιο έφερε το παιχνίδι στα ίσια όταν στο 59’ ο Ιμόμπιλε με σουτ στην κίνηση σκόραρε (2-2). Κι ενώ όλα έδειχναν ισοπαλία και κορυφή για την Ιντερ, ο Ερνάντεζ με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Τσαλχάνογλου, νίκησε τον Ρέινα και χάρισε στην ομάδα του ένα τρίποντο που ίσως αποδειχτεί κομβικό στη μάχη του τίτλου.

Serie AΛάτσιοΙντερποδόσφαιροΤεό ΕρνάντεςΜίλαν