Superleague Live: Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης
NewsroomΟ Παναθηναϊκός υποδέχεται (15.00, Novasports 1) στη Λεωφόρο τον Αστέρα Τρίπολης στο άνοιγμα της αυλαίας της 14ης αγωνιστικής, της πρώτης για το 2021 στη Super League. Μολονότι το παιχνίδι μέχρι και λίγες ώρες πριν από τη σέντρα βρισκόταν στον αέρα λόγω των τεσσάρων κρουσμάτων κορονοϊού που εμφανίστηκαν στον Παναθηναϊκό στο έλεγχο του Σαββάτου (2/1), εν τέλει θα διεξαχθεί κανονικά καθώς στο νέο κυριακάτικο μοριακό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκαν οι «πράσινοι» δεν υπήρξαν νέα κρούσματα. Και δεδομένου ότι ο κανονισμός της Super League κάνει λόγο για αναβολή μόνο εφόσον υπάρξουν πέντε ή περισσότερα κρούσματα, το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί με το Τριφύλλι όμως να μετρά σημαντικές απώλειες.
Ηδη ο Μαουρίσιο είχε τεθεί νοκ άουτ διότι νόσησε με κορονοϊό στη Βραζιλία όπου παραμένει μέχρι να λάβει αρνητικό τεστ, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Φακούντο Σάντσες και ο Τζαβίδας.
Οι ενδεκάδες
Παναθηναϊκός: Διούδης, Πούγγουρας, Βέλεθ, Σένκφελντ, Ζαγαρίτης, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μπουζούκης, Αϊτόρ, Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος.
Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άλβαρες, Σουάρεθ, Καστάνο, Μουνάφο, Βαλιέντε, Σίτο, Μπαράλες, Ριέρα, Κρέσπι.
- Η 78χρονη του 2ου ορόφου είχε ζητήσει έλεγχο στο φυσικό αέριο έναν μήνα πριν την έκρηξη στην Πλάκα
- Θάνατος Μαζωνάκη: Παραιτήθηκαν οι συνήγοροι της κατηγορούμενης ιατρού
- Φωτιά στη Νέα Ιωνία: Τι είπε στην ΕΛΑΣ ο ιδιοκτήτης της καφετέριας - Εικόνες καταστροφής στο κτίριο
- Επική ναυμαχία στη Σομαλία: Ιρακινοί κάνουν «ντου» και απελευθερώνουν τάνκερ από πειρατές - Δείτε βίντεο