Αθλητισμός|03.01.2021 14:29

Superleague Live: Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται (15.00, Novasports 1) στη Λεωφόρο τον Αστέρα Τρίπολης στο άνοιγμα της αυλαίας της 14ης αγωνιστικής, της πρώτης για το 2021 στη Super League. Μολονότι το παιχνίδι μέχρι και λίγες ώρες πριν από τη σέντρα βρισκόταν στον αέρα λόγω των τεσσάρων κρουσμάτων κορονοϊού που εμφανίστηκαν στον Παναθηναϊκό στο έλεγχο του Σαββάτου (2/1), εν τέλει θα διεξαχθεί κανονικά καθώς στο νέο κυριακάτικο μοριακό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκαν οι «πράσινοι» δεν υπήρξαν νέα κρούσματα. Και δεδομένου ότι ο κανονισμός της Super League κάνει λόγο για αναβολή μόνο εφόσον υπάρξουν πέντε ή περισσότερα κρούσματα, το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί με το Τριφύλλι όμως να μετρά σημαντικές απώλειες.

Ηδη ο Μαουρίσιο είχε τεθεί νοκ άουτ διότι νόσησε με κορονοϊό στη Βραζιλία όπου παραμένει μέχρι να λάβει αρνητικό τεστ, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Φακούντο Σάντσες και ο Τζαβίδας.

Οι ενδεκάδες

Παναθηναϊκός: Διούδης, Πούγγουρας, Βέλεθ, Σένκφελντ, Ζαγαρίτης, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μπουζούκης, Αϊτόρ, Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άλβαρες, Σουάρεθ, Καστάνο, Μουνάφο, Βαλιέντε, Σίτο, Μπαράλες, Ριέρα, Κρέσπι.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα από το live του SDNA.

LIVEΑστέρας ΤρίποληςSuperLeagueΠαναθηναϊκός