Αθλητισμός|07.01.2021 20:04

ΟΦΗ - Λαμία 2-0: Χόρεψε... πεντοζάλι τη Λαμία και επέστρεψε στις νίκες

Newsroom

Επειτα από μια δύσκολη περίοδο με δύο σερί ήττες από Αρη και Παναιτωλικό, ο ΟΦΗ επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας 2-0 της Λαμίας. Η κρητική ομάδα ήταν ανώτερη από την αρχή μέχρι και το τέλος του αγώνα, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και έφτασε σε μια δίκαιη νίκη που την ξαναφέρνει κοντά στη μάχη για την είσοδο στην εξάδα και στα πλέι οφ της Super League.

Ο ΟΦΗ έδειξε εξαρχής διάθεση για να πιέσει και να βάλει δύσκολα στη Λαμία και τα κατάφερε καθώς στο 34' άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στάικου (1-0).

Ο ΟΦΗ δεν χαλάρωσε παρά το προβάδισμα και στο 39' άγγιξε το γκολ με κεφαλιά του Βούρου που σημάδεψε το δοκάρι, όπως και στο 44' με διπλή ευκαιρία του Μπαλογιάννη και του Στούρτζεον. Το β' ημίχρονο άρχισε στο ίδιο μοτίβο με τον ΟΦΗ να απειλεί στο 48' αλλά τον Στάικο να χάνει την ευκαιρία για να πετύχει και δεύτερο γκολ. Τελικά το γκολ που έψαχνε η ομάδα της Κρήτης για να σφραγίσει το τρίποντο ήρθε στο 85' με θαυμάσιο πλασέ του Βαφέα.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουές, Κοροβέσης, Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Βούρος, Μεγιάδο, Στάικος (75’ Βαφέας), Μπαλογιάννης (66’ Λυμπεράκης), Στάρτζεον (87’ Τσιλιανίδης), Σαρδινέρο (74’ Γρίβας).

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας (72’ Βλάχος), Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (72’ Μπιάρνασον), Τιρόνε (46’ Καραμάνος), Ρόμανιτς, Ντέλετιτς, Αραμπούλι (86’ Βασιλακάκης).

SuperLeagueΟΦΗποδόσφαιροΛαμία ΠΑΕ