Αθλητισμός|14.01.2021 20:02

Ατρόμητος - Λαμία 2-1: Πέταξε στο Περιστέρι με γκολάρα Σάλομον

Newsroom

Με αντεπίθεση και ανατροπή ο Ατρόμητος επικράτησε 2-1 της Λαμίας και επανέρχεται δυναμικά στο κυνήγι για την είσοδο στην εξάδα των πλέι οφ της Super League. Η ομάδα του Περιστερίου μολονότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ χάρη σε γκολ του Καραμάνου, κατόρθωσε να κάνει την ανατροπή με εκτέλεση πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου και με ένα καταπληκτικό γκολ του Σάλομον στο 85' σε εξ αναβολής ματς. Ο Ατρόμητος έμεινε για τρίτο ματς αήττητος και ισοβαθμεί με τον Αστέρα Τρίπολης στην έκτη θέση, ενώ η Λαμία παρέμεινε ουραγός στη βαθμολογία έχοντας μόλις πέντε βαθμούς.

Η Λαμία αιφνιδίασε τον Ατρόμητο και πήρε προβάδισμα στο σκορ πολύ νωρίς. Μόλις στο 9' ο Καραμάνος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με ωραίο τελείωμα αλλά αρχικά δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε καθώς σηκώθηκε η σημαία του βοηθού για οφσάιντ. Στη συνέχεια ωστόσο, η φάση εξετάστηκε από το VAR, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε παράβαση με αποτέλεσμα το γκολ να μετρήσει (0-1).

Η Λαμία στο 20' είχε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Ρόμανιτς αλλά ο Μανδάς βρήκε την μπάλα και ο Σάλομον την απομάκρυνε προτού περάσει τη γραμμή κι αφού βρήκε και το δοκάρι

Κι αντί να δεχτεί γκολ ο Ατρόμητος, ήταν εκείνος που βρήκε την ισοφάριση (1-1) στο 38' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου στο 38' κι ενώ μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε απειλήσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα καλό. Ο Ατρόμητος είχε την υπεροχή αλλά η Λαμία απείλησε πρώτη με τον Ρόμανιτς στο 57'. Οσο περνούσε ο χρόνος όμως η ομάδα του Περιστερίου γινόταν ολοένα και πιο πιεστικά φτάνοντας εν τέλει στο «χρυσό» γκολ στο 85'. Ο Σάλομον έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, κουβάλησε την μπάλα για αρκετά μέτρα και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή σκόραρε και διαμόρφωσε το 2-1.

Ατρόμητος: Μανδάς, Γκαλβάο (40' Γούτας), Στρούγγης, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς, Σάλομον, Γκάλο, Ενσικουλού (46' Τριμμάτης), Ραμπέγιο (70' Μουνίθ), , Αγκάγιεβ (70' Χαρίσης), Χριστοδουλόπουλος (70' Μανούσος).

Λαμία: Επασί, Τζανετόπουλος (86' Σκόνδρας), Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Προβυδάκης (67' Βλάχος), Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Τιρόνε (78' Βασιλακάκης), Ρόμανιτς, Ντέλετιτς, Καραμάνος (78' Αραμπούλι).

SuperLeagueΛαμία ΠΑΕποδόσφαιροΑτρόμητος