Αθλητισμός|14.01.2021 18:44

NBA: Εριξαν «βόμβα» οι Νετς με την απόκτηση του Τζέιμς Χάρντεν

Newsroom

Το ήθελε, το διεκδίκησε και εν τέλει με τα τερτίπια του τα κατάφερε: ο Τζέιμς Χάρντεν συνεχίζει την καριέρα του στους Μπρούκλιν Νετς σε μια μεταγραφική βόμβα που ταράζει τα νερά στο πρωτάθλημα του NBA. O πιο διάσημος «μούσιας» του αθλητισμού ανάγκασε τους Χιούστον Ρόκετς να τον αφήσουν να φύγει σε μια... mega ανταλλαγή με τη συμμετοχή των Κλίβελαντ Καβαλίερς και των Ιντιάνα Πέισερς.

Ο Ντάντε Έξουμ, ο Ρόντιονς Κούρουτς πηγαίνουν στο Χιούστον μαζί με τέσσερα draft picks πρώτων γύρων σε μελλοντικά Draft (δύο δικά τους και ένα των Καβαλίερς), με τον Τόριαν Πρινς και τον Τζάρετ Άλεν να μετακομίζουν στο Κλίβελαντ. Ο Κάρις ΛεΒέρτ μπήκε επίσης στο πακέτο με προορισμό το Χιούστον, με τους Ρόκετς όμως να τον στέλνουν αμέσως στους Πέισερς για να πάρουν πίσω τον Βίκτορ Ολαντίπο.

T

Είναι πασιφανές ότι με την προσθήκη του Χάρντεν, οι Νετς διαθέτουν μια... διαστημική τριπλέτα καθώς ο «μούσιας» έρχεται να προστεθεί στο εκπληκτικό δίδυμο των Κέβιν Ντουράντ και Καϊρί Ιρβινγκ, οι οποίοι πλέον δεν μπορούν να έχουν άλλον στόχο από τη συμμετοχή στους τελικούς του NBA και την κατάκτηση του τίτλου. Αυτός είναι άλλωστε κι ο λόγος για τον οποίο οι Νετς πληρώνουν και για τους τρεις 113 εκατ. δολάρια ετησίως! Το ζητούμενο πρωτίστως όμως είναι να δέσουν ως ομάδα...

T

Κέβιν ΝτουράντμπάσκετΝΒΑΤζέιμς Χάρντεν