Αθλητισμός|15.01.2021 00:22

ΠΑΟΚ: Προς την αγγλική Νόριτς οδεύει ο Δημήτρης Γιαννούλης

Newsroom

Μια ανάσα από τα αγγλικά γήπεδα για λογαριασμό της Νόριτς βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννούλης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA, o ΠΑΟΚ έχει στα σκαριά ένα μεγάλο deal καθώς σε υπάρχουν σε εξέλιξη συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για τη μετακίνηση του διεθνούς μπακ στα «καναρίνια».

Η Νόριτς στην προσπάθειά της για να «κλειδώσει» την επιστροφή στην Premier League, στόχευσε στην απόκτηση του Γιαννούλη για να καλύψει το κενό που υπάρχει στο αριστερό άκρο της άμυνας και έδειξε με κάθε τρόπο πως επιθυμεί να τον κάνει δικό της. Από την άλλη πλευρά, στον ΠΑΟΚ έθεσαν επί τάπητος όλα τα δεδομένα, και αναγνωρίζοντας το γεγονός πως το περασμένο καλοκαίρι αρνήθηκαν εξίσου μεγάλες προτάσεις για έναν παίκτη του οποίου η μετοχή στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο βρίσκεται στο limit up, πλέον δεν θα μπορούσαν να σταθούν εμπόδιο στην προοπτική που παρουσιάστηκε στον Γιαννούλη κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να παίξει στα αγγλικά γήπεδα, διακαή πόθο του άσου του Δικέφαλου.

Υποχρεωτική οψιόν αγοράς

Ως εκ τούτου, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη Νόριτς σεβόμενοι απόλυτα και την επιθυμία του Γιαννούλη για να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και με γνώμονα ότι σε έξι μήνες είναι πιθανό να αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο, εφόσον βεβαίως εξασφαλίσει την άνοδό της. Κάτι που μοιάζει απόλυτα εφικτό δεδομένου πως η Νόριτς φιγουράρει στην κορυφή της Championship και οδεύει ολοταχώς στον προβιβασμό της. Γι' αυτό και απ' τον ΠΑΟΚ άναψαν πράσινο για την αγοραπωλησία. 

Εκείνο που συζητείται στην παρούσα φάση αφορά τις λεπτομέρειες του deal. Και βάσει των πληροφοριών του SDNA, από την πλευρά του ΠΑΟΚ θα τεθεί υποχρεωτική οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι ύψους άνω των επτά εκατ. ευρώ με το προβιβασμό της Νόριτς στην Premier League, συν ποσοστό μεταπώλησης που θα αγγίζει το 20%. Μάλιστα, η  μεγάλη επιθυμία των «καναρινιών» για να αποκτήσουν τον 25χρονο διεθνή αριστερό μπακ, συμπεριλαμβάνει και ποσό για τον δανεισμό (loan fee) που φτάνει περί το ένα εκατ. ευρώ για τους έξι επόμενους μήνες.

ΠΑΟΚChampionshipποδόσφαιροΝόριτςΔημήτρης Γιαννούλης