Αθλητισμός|23.01.2021 22:01

Serie A: Η Αταλάντα διέσυρε τη Μίλαν στο Σαν Σίρο αλλά η Ιντερ γκέλαρε στο Ούντινε

Newsroom

Η εκπληκτική Αταλάντα έκανε... κηδεία στη Μίλαν καθώς πέρασε επιβλητικά (0-3) από το Σαν Σίρο. Την ίδια ώρα, ωστόσο, η Ιντερ δεν μπόρεσε να νικήσει στην έδρα τής Ουντινέζε καθώς κόλλησε στο 0-0 χάνοντας την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας τους συμπολίτες και «αιώνιους» αντιπάλους Ροσονέρι που βρίσκονται στο +2 (Βαθμολογία: Μίλαν 43, Ιντερ 41, Ρόμα 37, Αταλάντα 36, Νάπολι 34, Γιουβέντους 33). 

Η ασταμάτητη Αταλάντα άνοιξε το σκορ στο 26' με τον Ρομέρο παγώνοντας τους Μιλανέζους, που αντί να βρουν αντίδραση δέχθηκαν και δεύτερο γκολ στο 53' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιλισιτς. Το τελειωτικό χτύπημα από την ομάδα του Μπέργκαμο ήρθε στο 77' με τον Σαπάτα που διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Τρεις εβδομάδες μετά το 1-3 της Γιουβέντους στο Μιλάνο, ακολούθησε άλλη μια... τριάρα από την Αταλάντα που έδειξε ότι ο δρόμος της Μίλαν για την επιστροφή στην κορυφή κάθε άλλο παρά εύκολος θα είναι...

Προηγουμένως, η Ρόμα επικράτησε 4-3 της Σπέτσια και κέρδισε ηρεμία μετά την αναταραχή που προκλήθηκε στην ομάδα τις τελευταίες ημέρες. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε, ισοφάρισε σε 3-3 στο 90' αλλά ο Πελεγκρίνι στο 92' «έγραψε» το 4-3.

ΑταλάνταΟυντινέζεΜίλανποδόσφαιροΙντερSerie A