Αθλητισμός|20.02.2021 23:32

Πάου Γκασόλ: Διέψευσε ότι επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα

Newsroom

Ο ισπανικός Τύπος μετέδωσε με βεβαιότητα την είδηση για επιστροφή «βόμβα» του Πάου Γκασόλ στην Μπαρτσελόνα και τα... νέα διαδόθηκαν αστραπιαία σε ολόκληρο τον πλανήτη καθώς ο επαναπατρισμός του μετά από μια 20ετία και η συμμετοχή στη Euroleague, αν μη τι άλλο, ήταν το μπασκετικό νέο της σεζόν. Ωστοσο, ο Ισπανός σέντερ θέλησε να βάλει τέλος στα σενάρια περί «βόμβας» γνωστοποιώντας ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία και πως ακόμη δεν είναι έτοιμος για να επιστρέψει στη δράση μετά τον τραυματισμό του.

Ο 40χρονος πρώην NBAer διέψευσε το δημοσίευμα της Mundo Deportivo, που έκανε λόγο για συμφωνία και επιστροφή στους Μπλαουγκράνα προκειμένου να βρει ρυθμό ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.  Με μήνυμά του στο Twitter, ο Γκασόλ τόνισε παραμένει συγκεντρωμένος στην αποθεραπεία του στις ΗΠΑ και ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος για να επιστρέψει στα παρκέ.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη Εθνική πόλο - Διέλυσε τη Ρωσία και πάει Ολυμπιακούς Αγώνες για 11η σερί φορά

«Αφού πρώτα άκουσα τις ειδήσεις από την Ισπανία, θέλω να μοιραστώ μαζί σας πως παραμένω συγκεντρωμένος στην αποθεραπεία μου και δεν είμαι ακόμη έτοιμος για να επιστρέψω στον ανταγωνισμό.  Μόλις έχω κάτι που θα μπορώ να ανακοινώσω, θα το κάνω μέσα από τους λογαριασμούς μου στα social media. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας», ήταν το μήνυμα του Γκασόλ.

T

Διαβάστε επίσης: Ορθια στο Περιστέρι η ΑΕΛ με Ατρόμητο αλλά και πάλι χωρίς νίκη

Πάου ΓκασόλEuroleagueΜπαρτσελόνα