Αθλητισμός|21.02.2021 19:06

Μίλαν - Ιντερ 0-3: Πάρτι τίτλου των Νερατζούρι με τους Ροσονέρι

Newsroom

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετετράπη το ντέρμπι του Μιλάνου καθώς η Ιντερ διέσυρε τη συμπολίτισσα Μίλαν με 0-3. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ήταν καταιγιστική από το ξεκίνημα του ματς, έκοψε τον αέρα στους Ροσονέρι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη, όχι μόνο για το γόητρο αλλά και για την ουσία καθώς πήρε σημαντικό προβάδισμα τεσσάρων βαθμών στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στη Serie A.

Ο εκπληκτικός Λαουτάρο Μαρτίνες άνοιξε το σκορ στο 5' έπειτα από ασίστ του τρομερού Λουκάκου. ο οποίος στο 66' διαμόρφωσε το τελικό 3-0 έπειτα από μια τρομερή κούρσα κι ένα εξαιρετικό τελείωμα. Είχε μεσολαβήσει ένα ακόμη γκολ του Λαουτάρο στο 57' έπειτα από ασίστ του Πέρισιτς. Η Μίλαν πάντως είχε τις ευκαιρίες της, προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ατύχησε διότι ο γκολκίπερ της Ιντερ, Χαντάνοβιτς ήταν ανίκητος και διατήρησε το μηδέν. 

Διαβάστε επίσης: Πετούσε φωτιές ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα με Λαμία

Προηγουμένως, η Πάρμα δεν μπόρεσε να κερδίσει στην έδρα της την Ουντινέζε (2-2) και παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι «παρμένσι», μολονότι προηγήθηκαν με 2-0, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα και έχασαν την ευκαιρία για ένα «χρυσό» τρίποντο, ενώ η ομάδα από το Ούντινε απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Διαβάστε επίσης: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κυρίαρχος στο Australian Open για ένατη φορά

ποδόσφαιροSerie AΙντερΜίλαν