Αθλητισμός|28.02.2021 00:15

Serie A: Γκέλα της Γιουβέντους στη Βερόνα και - 7 από την κορυφή

Newsroom

Σημαντικό έδαφος στη μάχη για την κατάκτηση της Serie A έχασε η Γιουβέντους που γκέλαρε στη Βερόνα. Οι Μπιανκονέρι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την Ελλάς Βερόνα κι απώλεσαν την ευκαιρία για να πλησιάσουν την προπορευόμενη Ιντερ και τη δεύτερη Μίλαν που βρίσκονται στο +7 και το +3, αντιστοίχως.

Εξαρχής η Γιούβε φάνηκε να δυσκολεύεται απέναντι στη μαχητική Βερόνα που είχε και δύο δοκάρια! Και μολονότι η ομάδα του Τορίνο βρήκε το γκολ με τον ασταμάτητο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 49', δεν μπόρεσε στη συνέχεια να πετύχει κι ένα δεύτερο τέρμα για να κλειδώσει το τρίποντο δίνοντας την ελπίδα και την ευκαιρία στους γηπεδούχους για να κάνουν τη ζημιά. Ο Μπαράκ ισοφάρισε για τους Βερονέζους στο 77' και παρά την προσπάθεια που κατέβαλλε η Γιουβέντους στο φινάλε, το σκορ δεν άλλαξε, η γκέλα δεν αποφεύχθηκε και ο τίτλος μοιάζει να απομακρύνεται για πρώτη φορά μετά από εννέα σερί κατακτήσεις καθώς παράλληλα η Ιντερ του Αντόνιο Κόντε δείχνει πιο φορμαρισμένη, πιο αποφασισμένη και πιο έτοιμη για την επιστροφή στους τίτλους.

Διαβάστε επίσης: Με μαγικά του Μέσι η Μπαρτσελόνα πέρασε από τη Σεβίλλη

Προηγουμένως, η Μπολόνια έριξε ηχηρό χαστούκι στη Λάτσιο που μετά το επιβλητικό 1-4 της Μπάγερν στο «Ολίμπικο» για το Champions League, έχασε και στο «Ρενάτο Νταλ' Αρα» με 2-0. Οι «ροσομπλού» του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς υποχρέωσαν τους πρωτευουσιάνους στην έβδομη ήττα τους στο πρωτάθλημα, σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τον Μπαγιέ και τον Σανσόνε. Πάντως στο 0-0 ο Ιμόμπιλε νικήθηκε σε εκτέλεση πέναλτι από τον Σκορούπσκι.Επίσης, η Πάρμα μολονότι βρέθηκε να νικάει 0-2 στην έδρα της Σπέτσια εν τέλει αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία για να πανηγυρίσει μια πολύτιμη νίκη στη μάχη που δίνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Διαβάστε επίσης: Τίποτα, τίποτα δεν σταματά τη Μάντσεστερ Σίτι!

ΠάρμαΕλλάς ΒερόναΓιουβέντουςΜπολόνιαποδόσφαιροΣπέτσιαSerie AΛάτσιο