Αθλητισμός|28.02.2021 20:02

Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Αλληλοεξουδετερώθηκαν και κόλλησαν στο μηδέν

Newsroom

Η Λαμία καιγόταν για τη νίκη για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήθελε επίσης το τρίποντο για να ηρεμήσει οριστικά και αμετάκλητα αλλά τελικά το μόνο που κατάφεραν οι δυο ομάδες ήταν να αλληλοεξουδετερωθούν και να κολλήσουν στο μηδέν. Η ομάδα της Φθιώτιδας πάντως επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά το γεγονός ότι δύσκολα την κερδίζει κανείς, καθώς στα τελευταία οχτώ ματς έχει υποστεί μόλις μια ήττα. Παραμένει πάντως στην επικίνδυνη ζώνη καθώς στο +2 από τον προτελευταίο Παναιτωλικό και στο +6 από την ΑΕΛ την οποία έχει να υποδεχτεί εντός έδρας σε εξ αναβολής ματς για τη Super League.

Παρά τον καλό ρυθμό που είχε η αναμέτρηση από το ξεκίνημα οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να απειλήσουν στο πρώτο ημίχρονο παρά μόνο μια φορά στο 26'. Ο Σάλιακας εκτέλεσε φάουλ απ' τα δεξιά, ο Κάργας πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Επασί απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας το μηδέν για τη Λαμία. Στο β' ημίχρονο η Λαμία είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία αλλά ήταν η σειρά του Λοντίγκιν να αποκρούσει εντυπωσιακά το σουτ του Αραμπούλι στο 66'. Από εεί και πέρα, τίποτα το αξιοσημείωτο δεν σημειώθηκε με αποτέλεσμα το ματς να τελειώσει άδοξα και στο μηδέν...

Διαβάστε επίσης: Νίκη από... πλατίνα με Γκάνεα και Σάσα για τον Αρη

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Καραμάνος, Ντέλετιτς (89' Πίτι), Ρόμανιτς (58' Μπα - 73' Γκαζαριάν), Αραμπούλι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Κάστρο (78' Λιάσος), Ντομίνγκες, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (73' Μπρένερ), Κρίζμαν (73' Μιλιντσεάνου), Παμλίδης (89' Παντελάκης).

SuperLeagueΠΑΣ ΓιάννιναποδόσφαιροΛαμία ΠΑΕ