Αθλητισμός|04.03.2021 00:03

Serie A: Η Μίλαν σώθηκε στο 97' από ήττα, ματσάρα το Σασουόλο - Νάπολι

Newsroom

Η Μίλαν απέφυγε την ήττα-έκπληξη από την Ουντινέζε στις καθυστερήσεις αλλά μένοντας στην ισοπαλία (1-1) έχασε έδαφος στη μάχη για την κατάκτηση της Serie A. Η Ουντινέζε προηγήθηκε στο Μιλάνο με γκολ του Μπεκάο στο 68', ο Κεσί ισοφάρισε στο 97' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, αλλά η Ιντερ που παίζει την Πέμπτη (4/3) με την Πάρμα έχει την ευκαιρία για να απομακρυνθεί με έξι βαθμούς διαφορά από τους Ροσονέρι εφόσον επικρατήσει.

Στο «Μαπέι» διεξήχθη απίθανο παιχνίδι μεταξύ της Σασουόλο και της Νάπολι που τελικά αναδείχθηκαν ισόπαλες με το εντυπωσιακό 3-3 που είχε ανατροπές, συγκινήσεις και τρία πέναλτι! Στο 21' ακυρώθηκε γκολ του Ινσίνιε μέσω VAR και στο 34' ο Μαξίμοβιτς σκόραρε εις βάρος της ομάδας του δίνοντας το προβάδισμα στη Σασουόλο. Η Νάπολι απάντησε με τον Ζιελίνσκι στο 38' αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μπεράρντι με πέναλτι έγραψε το 2-1. Στο 72' ο Ντι Λορέντσο ισοφάρισε ξανά (2-2) και στο 90' ο Ινσίνιε από το πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στους Ναπολιτάνους. Ωστόσο στο 94' ο Μανωλάς υπέπεσε σε πέναλτι και ο Καπούτο που ευστόχησε διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Διαβάστε επίσης: Σπουδαίος «Αγιαξ της Ηπείρου» μάδησε το Τριφύλλι στο Κύπελλο

Σε άλλα ματς της αγωνιστικής, η Αταλάντα διέλυσε με 5-1 την Κροτόνε, η Ρόμα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Φιορεντίνα με 2-1, η Βερόνα νίκησε εύκολα 3-0 στην έδρα της Μπενεβέντο και η Κάλιαρι επικράτησε 1-0 της Μπολόνια. Τέλος, το ντέρμπι της Γένοβας μεταξύ Τζένοα και Σαμπντόρια έληξε ισόπαλο 1-1.

Διαβάστε επίσης: Σφράγισε το εισιτήριο για την τετράδα του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ με χαμόγελα για Καγκάβα

ΜίλανΡόμα - RomaΟυντινέζεΚώστας ΜανωλάςSerie AΑταλάνταΣασουόλοΦιορεντίναΝάπολι