Αθλητισμός|05.03.2021 20:43

ΠΑΟΚ: Συμβόλαιο καρδιάς με τον Βιεϊρίνια

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ και ο Βιεϊρίνια θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και την επόμενη σεζόν. Ο αρχηγός του Δικεφάλου λίγες ημέρες μετά την επικοινωνία που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη και τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, επισημοποίησε την παραμονή του στην Τούμπα βάζοντας την υπογραφή του σε ένα συμβόλαιο... καρδιάς.

Ο Βιεϊρίνια κατά τη διάρκεια της Παρασκευής (5/3) βρέθηκε στα γραφεία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και μόλις σε λίγα λεπτά διευθετήθηκε και τυπικά το θέμα του συμβολαίου καθώς έβαλε την υπογραφή του στην επέκταση της συμφωνίας. ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια συνεχίζουν από κοινού τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ηταν άλλωστε μια εκκρεμότητα που ήθελαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κλείσουν νωρίς, δίχως να εξελιχθεί σε... σίριαλ. Αλλωστε εξαρχής και οι δυο πλευρές είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρχε τίποτα άλλο στις σκέψεις τους πέραν της συνέχισης της συνεργασίας τους.

Διαβάστε επίσης: Για πλαστογράφηση συμβολαίου κατηγορείται ο Αρης!

O Βιεϊρίνια αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ από τον Αύγουστο του 2017, στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα, καθώς είχε προηγηθεί το πρώτο επιτυχημένο πέρασμά του από το 2008 ως το 2012.

ΠΑΟΚ: «Η σημαία στον ιστό της»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έγινε λίγη ώρα αργότερα ανέφερε τα εξής: H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αντρέ Βιεϊρίνια μέχρι το 2022. Η σημαία παραμένει στον ιστό της για έναν ακόμα χρόνο. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο και τη σεζόν 2021-22.

Ο Leader ήρθε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ το μακρινό πλέον 2008. Σε μία τετραετία έζησε πολλά, έγινε ένα με την ομάδα, αλλά ήταν η ώρα να αποχωρήσει. Στη Γερμανία και τη Βόλφσμπουργκ καθιερώθηκε ως ένα από τα κορυφαία δεξιά μπακ της Bundesliga, κέρδισε μία θέση στην Εθνική Πορτογαλίας  και κατέκτησε το Euro 2016.

Το καλοκαίρι του 2018 γύρισε σπίτι του και φρόντισε να εκπληρώσει τις υποσχέσεις που έδωσε. Κατέκτησε δύο Κύπελλα Ελλάδας κι ένα αήττητο πρωτάθλημα ως ο ηγέτης της ομάδας που έγραψε ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Βιεϊρίνια θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το Δικέφαλο στο στήθος και το νούμερο 20 στην πλάτη για ακόμα ένα χρόνο».

ποδόσφαιροΑντελίνο Αντρε ΒιεϊρίνιαΠΑΟΚ