Αθλητισμός|11.03.2021 00:34

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πουλάει η φανέλα του και στην Ευρώπη

Newsroom

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι αγαπητός και δημοφιλής μόνο στην Ελλάδα και στο Μιλγουόκι αλλά σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ιδίως στην Ευρώπη ο Greek Freak χαίρει μεγάλης εκτίμησης όπως δείχνουν και οι πωλήσεις της φανέλας του καθώς βρίσκεται στην έβδομη θέση της σχετικής λίστας. Τα αποτελέσματα είναι βασισμένα στις πωλήσεις του NBAStore.eu, του επίσημου online καταστήματος του ΝΒΑ στην Ευρώπη. Στην ίδια θέση βρίσκονται και οι Μιλγουόκι Μπακς στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς ομάδες σε πωλήσεις στην Ευρώπη.

Όπως ανακοίνωσε το ΝΒΑ, ο ΛεΜπρον Τζέιμς και οι Λος Άντζελες Λέικερς εξασφάλισαν τις πρώτες θέσεις στις σχετικές λίστες για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Η φανέλα του Κέβιν Ντουράντ των Μπρούκλιν Νετς βρίσκεται στο νούμερο 2, ενώ στην τρίτη θέση ακολουθεί εκείνη του Στεφ Κάρι των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Επονται οι Κάιρι Ίρβινγκ (Μπρούκλιν Νετς) και ο συμπαίκτης του Τζέιμς Χάρντεν. Σημειωτέον ότι η φανέλα ενός ακόμη Ευρωπαίου που διαπρέπει στο ΝΒΑ, είναι του Σλοβένου Λούκα Ντόντσιτς ο οποίος βρίσκεται στο νούμερο 6. 

Η πρώτη δεκάδα σε φανέλες παικτών

1.  ΛεΜπρον Τζέιμς (Λος Άντζελες Λέικερς)
2.  Κέβιν Ντουράντ (Μπρούκλιν Νετς)
3.  Στεφ Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς)
4.  Κάιρι Ίρβινγκ (Μπρούκλιν Νετς)
5.  Τζέιμς Χάρντεν (Μπρούκλιν Νετς)
6.  Λούκα Ντόντσιτς (Ντάλας Μάβερικς)
7.  Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μιλγουόκι Μπακς)
8.  Τζα Μοράντ (Μέμφις Γκρίζλις)
9.  Τζίμι Μπάτλερ (Μαϊάμι Χιτ)
10. Ζακ ΛαΒιν (Σικάγο Μπουλς) 

Γιάννης ΑντετοκούνμποΤζέιμς ΧάρντενΛεΜπρόν ΤζέιμςΚέβιν ΝτουράντNBAΣτεφ ΚάριΛος Άντζελες ΛέικερςΜιλγουόκι ΜπακςΛούκα Ντόντσιτς