Αθλητισμός|20.03.2021 23:20

Εβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Πάει τρένο για το quadruple!

Newsroom

Εξω από κάθε πραγματικότητα είναι αυτά που κάνει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της με στόχο το ανεπανάληπτο quadruple. Η εκπληκτική ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ξεπέρασε το εμπόδιο της Εβερτον την οποία νίκησε με 0-2 και πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. Κι αυτός είναι μόνο ο ένας από τους τέσσερις μεγάλους στόχους που έχουν οι Πολίτες.

Αλλωστε, πέραν του Κυπέλλου, η Σίτι βρίσκεται στο +14 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οδεύει ολοταχώς για την κατάκτηση της Premier League, έχει προ καιρού προκριθεί στον τελικό του αγγλικού Λιγκ Καπ, ενώ έχει περάσει και στην προημιτελική φάση του Champions League. Βρίσκεται μέσα σε όλα και δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει... εκπτώσεις.

T

Κάθε άλλο παρά εύκολη πάντως ήταν η πρόκριση απέναντι στην Εβερτον που για 84 λεπτά έβαλε δύσκολα στους Σίτιζενς. Σε εκείνο το σημείο όμως το... γρίφο έλυσε ο συνήθης ύποπτος και πρώτος σκόρερ εφέτος Γκιουντογκάν, ο οποίος σκόραρε ξανά κι άνοιξε το σκορ, ενώ το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο εξαιρετικός Ντε Μπρόινε στο 90'

Εύκολα η Σαουθάμπτον

Στο άλλο ματς της ημέρας για το Κύπελλο, η Σαουθάμπτον ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Μπόρνμουθ καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 χάρη σε δύο γκολ του Ρέντμοντ κι ένα του Ντζένεπο. Την Κυριακή (21/3) θα βγουν και τα άλλα δύο εισιτήριο για τους ημιτελικούς από τα ζευγάρια Τσέλσι - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (15.30) και Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19.00).

ΣαουθάμπτονποδόσφαιροΕβερτονΚύπελλο ΑγγλίαςΜάντσεστερ ΣίτιΜπόρνμουθ