Αθλητισμός|22.03.2021 00:43

Serie A: Η Νάπολι άλωσε τη Ρώμη και η Γιούβε έφαγε χαστούκι από την Μπενεβέντο

Newsroom

Δίχως να αγωνιστεί, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, η Ιντερ έκανε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά για την επιστροφή στον θρόνο της Serie A. Το παιχνίδι των Νερατζούρι με τη Σασουόλο αναβλήθηκε, ωστόσο η ήττα-σοκ που υπέστη εντός έδρας η Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μπενεβέντο με 0-1, έδειξε ότι η κούπα φεύγει από το Τορίνο κι επιστρέφει στο Μιλάνο.

Απομένει να φανεί αν θα είναι για την Ιντερ που αυτή τη στιγμή μοιάζει ως γκραν φαβορί ή για τη Μίλαν που αντιστέκεται. Οι Ροσονέρι έστω και δύσκολα, νίκησαν τη Φιορεντίνα στη Φλωρεντία με 3-2 και έμειναν «ζωντανοί» στη διεκδίκηση του τίτλου. Η ομάδα του Μιλάνου προηγήθηκε με τον Ιμπραϊμοβιτς (9'), οι «βιόλα» ανέτρεψαν το σκορ με τους Πούλκαρ (17') και Ριμπερί (51'), αλλά η Μίλαν γύρισε το ματς με τον Μπραχίμ Ντίαθ στο 57', και τον Χακάν Τσαλχάνογλου στο 73'.

Διαβάστε επίσης: Διαστημική Μπαρτσελόνα με 6άρα στη Σοσιεδάδ, κορυφή η Ατλέτικο με ήρωα Ομπλακ

Στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της αγωνιστικής στην Ιταλία, η Νάπολι ήταν η μεγάλη κερδισμένη στο ντέρμπι με τη Ρόμα καθώς πέρασε νικηφόρα από το Ολίμπικο με 2-0. Οι Παρτενοπέι έμειναν δίχως «συγκάτοικο» στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και παραμένουν στο κυνήγι του εισιτηρίου για το Champions League. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ντρις Μέρτενς, ο οποίος μέσα σε έξι λεπτά στο πρώτο ημίχρονο (27', 34') έγραψε το τελικό σκορ.

Στο μεταξύ σημαντική νίκη πέτυχε η Λάτσιο στην έδρα της Ουντινέζε (1-0), ενώ η Σαμπντόρια νίκησε με το ίδιο σκορ την Τορίνο στη Γένοβα και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία. Επίσης, η Αταλάντα επικράτησε στη Βερόνα με 2-0 με τα γκολ των Μαλινόφσκι (33' πεν.) και Σαπάτα (42') και παρέμεινε σε τροχιά Champions League.

Διαβάστε επίσης: Τριάρα της Λέστερ στη Γιουνάιτεντ, πέρασε κι η Τσέλσι που παίζει με Σίτι

ΦιορεντίναΝάπολιΜίλανΜπενεβέντοSerie AΓιουβέντουςΡόμα - Roma