Αθλητισμός|05.04.2021 00:56

Ηττα-μαχαιριά για Ατλέτικο Μαδρίτης, το γύρισε με ανατροπή η Γιουνάιτεντ

Newsroom

Η Σεβίλλη πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-0 κι έβαλε φωτιά στην κορυφή της La Liga. Eννιά στροφές πριν από το τέλος, κι ενώ εκκρεμεί το δευτεριάτικο (5/4) παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Βαγιαδολίδ, η βαθμολογία στις πρώτες θέσεις έχει ως εξής:  Ατλέτικο Μαδρίτης 66, Ρεάλ Μαδρίτης 63, Μπαρτσελόνα 62 και Σεβίλλη 58. Και έπεται clasico στη Μαδρίτη μεταξύ Ρεάλ και Μπάρτσα το ερχόμενο Σάββατο (10/4)!

Η Ατλέτικο τα βρήκε σκούρα απέναντι στην εξαιρετική Σεβίλλη και μολονότι, χάρη στον Ομπλακ δεν δέχθηκε νωρίς γκολ (9') καθώς απέκρουσε πέναλτι του Οκάμπος, έπειτα από το σφυροκόπημα των Σεβιγιάνων, βρέθηκε στο καναβάτσο. Στο 70' ο Χεσούς Νάβας με σέντρα ακριβείας στο πίσω δοκάρι σημάδεψε τον Ακούνια και ο Αργεντινός μπακ με κεφαλιά πέτυχε το γκολ που ίσως αλλάξει τις ισορροπίες στην έκβαση του τίτλου.

Διαβάστε επίσης: Κυπελλούχος Ισπανίας μετά από 33 χρόνια η Σοσιεδάδ 

Στην Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε με ανατροπή (από 0-1 σε 2-1) την Μπράιτον και μείωσε στο -14 από τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ κράτησε πίσω της και τη Λέστερ στο -4. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή με το δοκάρι του Γκρίνγουντ, όμως ο πρώην άσος των Μπέμπηδων, Ντάνι Γουέλμπεκ, έκανε το 0-1 στο 14’ με διπλή προσπάθεια. Στο β' ημίχρονο, σε μια από τις μετρημένες περιπτώσεις που έπιασε την Μπράιτον ανοργάνωτη στην άμυνα, η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε με πλασέ του Ράσφορντ έπειτα από ασίστ του εξαιρετικού Μπρούνο Φερνάντες (1-1), ενώ τη νίκη χάρισε στο 83’ ο Γκρίνγουντ με κεφαλιά-ψαράκι ύστερα από προσπάθεια του Φερνάντες και ασίστ του Πογκμπά (2-1).

Διαβάστε επίσης: Θύμισε ξανά την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ με τριάρα στην Αρσεναλ

ποδόσφαιροΜπράιτονPremier LeagueLa LigaΑτλέτικο ΜαδρίτηςΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντΣεβίλλη