Αθλητισμός|12.01.2019 12:02

Νεϊμάρ και Ρονάλντο ξανά σε μπελάδες

Αλέξανδρος Λοθάνο

Είναι ποδοσφαιριστές παγκόσµιας κλάσης, αλλά διαθέτουν εξίσου µεγάλο αριθµό haters, αλλά και θαυµαστών. Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊµάρ απολαµβάνουν στάτους σούπερ σταρ και συµβόλαια εκατοµµυρίων ευρώ σε Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερµέν, αλλά αµφότεροι δεν έχουν την… πολυτέλεια να είναι απόλυτα συγκεντρωµένοι στη (χρυσοφόρα) δουλειά τους. Ο «CR7» προετοιµάζεται για το Σούπερ Καπ Ιταλίας κόντρα στη Μίλαν (16 του µηνός), αλλά στο πίσω µέρος του µυαλού του έχει πάντα την καταγγελία βιασµού από την Κάθριν Μαγιόργκα, πριν από δέκα χρόνια σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας. Η αστυνοµία της αµερικανικής πολιτείας ανακοίνωσε επίσηµα ότι κάλεσε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ για να κάνει εξέταση DNA, ώστε να διασταυρωθεί µε τα ίχνη του DNA που βρέθηκαν στα ρούχα που φορούσε η Μαγιόργκα τη βραδιά της γνωριµίας της µε τον Κριστιάνο.

Ο Νεϊµάρ δεν ταλαιπωρείται από τέτοιους πονοκεφάλους, αλλά δεν είναι ευτυχισµένος στο Παρίσι. Πριν από ενάµιση χρόνο, ο πατέραςµάνατζερ του και το περιβάλλον του τον έπεισαν ότι έπρεπε να φύγει από τη σκιά του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα και να πάει σε άλλη οµάδα, ώστε να είναι ο απόλυτος σταρ και να αυξήσει θεαµατικά τις πιθανότητες για να κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα».

Μετανιωµένος

Η πραγµατικότητα, όµως, απογοήτευσε τον Βραζιλιάνο, ο οποίος φέρεται να τηλεφώνησε έως και πέντε φορές (!) στον πρόεδρο της Μπάρτσα, Τζουσέπ Μαρία Μπαρτοµέου, παρακαλώντας τους Καταλανούς να τον πάρουν πίσω. Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή έκανε παρόµοιες κλήσεις προς παράγοντες του συλλόγου, εξηγώντας ότι ο γιος του είναι µετανιωµένος που έφυγε και απογοητευµένος από αυτό που συνάντησε. Οι «µπλαουγκράνα» δεν είναι αρνητικοί στην πιθανότητα επιστροφής του «Νέι», για τον οποίο η Παρί έδωσε το ποσόρεκόρ των 222 εκατ. ευρώ, αλλά έχουν ξεκαθαρίσει προς την πλευρά του ότι πρώτα θα πρέπει να αποσύρουν τις καταγγελίες εις βάρος του συλλόγου, µε τις οποίες ζητούν 30 εκατ. ευρώ για µια συγκεκριµένη ρήτρα που υπήρχε στο συµβόλαιο του Νεϊµάρ µε την Μπαρτσελόνα. Ο πατέρας-µάνατζερ είναι αρνητικός σε κάτι τέτοιο και, προς το παρόν, φαντάζει απίθανη η επιστροφή του «Νέι» στην οµάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, η οποία το βράδυ της Πέµπτης, αγωνισθείσα µε πολλούς αναπληρωµατικούς, έπεσε θύµα έκπληξης στο Κύπελλο, χάνοντας µε 2-1 στην έδρα της Λεβάντε. Για καλή της τύχη, βεβαίως, υπάρχει ρεβάνς την επόµενη εβδοµάδα

Κριστιάνο ΡονάλντοΝεϊμάρ