Αθλητισμός|12.04.2021 23:08

Euroleague: «Κλείδωσε» η οχτάδα - Τα ζευγάρια των πλέι οφ

Newsroom

Η νίκη της Ζενίτ επί του Παναθηναϊκού σε εξ αναβολής ματς σφράγισε την τελική οχτάδα στη Euroleague κι ενώ εκκρεμεί ένα ακόμη (βαθμολογικά αδιάφορο) ματς του Τριφυλλιού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η Ζενίτ κατόρθωσε για πρώτη φορά στην ιστορία της να προκριθεί στα πλέι οφ καθώς τερμάτισε όγδοη στη βαθμολογία και θα αναμετρηθεί με την Μπαρτσελόνα, την καλύτερη ομάδα στη regular season. 

Από εκεί και πέρα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αναμετρηθεί με τη Φενερμπαχτσέ, η Εφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Αρμάνι Μιλάνο με την Μπάγερν Μονάχου για μια θέση στο Final 4 της Κολωνίας. Ολα τα ζευγάρια παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και θα κριθούν στις τρεις νίκες (best of five). Τα πλέι οφ θα αρχίσουν στις 20 Απριλίου και θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 5 Μαΐου. Οι ομάδες που έχουν το πλεονέκτημα έδρας θα δώσουν τους δύο πρώτους αγώνες στο... σπίτι τους όπως επίσης και το πέμπτο εφόσον χρειαστεί. Το Final 4 είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στη γερμανική μεγαλούπολη στις 28 και 30 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης: Ο Βαγγέλης Αγγέλου στο τιμόνι της ΑΕΚ

Τα ζευγάρια των νοκ άουτ

Μπαρτσελόνα (1η) - Ζενίτ (8η)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2η) - Φενερμπαχτσέ (7η)

Αναντολού Εφές (3η) - Ρεάλ Μαδρίτης (6η)

Αρμάνι Μιλάνο (4η) - Μπάγερν Μονάχου (5η)

Βαθμολογία

ΜπαρτσελόναΦενέρμπαχτσεΡεαλ ΜαδρίτηςΑναντολού ΕφεςΖενίτ Αγίας ΠετρούποληςΑρμάνι ΜιλάνοΜπάγερν ΜονάχουΤΣΣΚΑ ΜόσχαςEuroleague