Αθλητισμός|17.04.2021 18:04

ΟΦΗ - Ατρόμητος 1-1: Ο Χριστοδουλόπουλος σόκαρε τους Κρητικούς στο 93'

Newsroom

Μια κεφαλιά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο 93' πάγωσε τον ΟΦΗ που ήταν έτοιμος για να πανηγυρίσει ένα υπερπολύτιμο τρίποντο στη μάχη που δίνει για την παραμονή στη Super League. Ο Ατρόμητος με την ισοπαλία (1-1) που απέσπασε, πήρε «χρυσό» βαθμό στo Ηράκλειο καθώς βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας (επτά βαθμών) από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αντιθέτως, ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να ξεφύγει και παραμένει μια ανάσα από τη... φωτιά.

Ο Ατρόμητος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 44' με τον Μουνίθ, ωστόσο έπειτα από παρέμβαση του VAR, το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ του Μανούσου. Τελικά, ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ στο 68'. Ο διαιτητής Φωτιάς «έχασε» το χέρι του Σάλομον εντός περιοχής αλλά το VAR τον έστειλε στην οθόνη για να δει τη φάση και να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών. Ο Ντε Γκουζμάν ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε γράφοντας το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Μόνο στην Ελλάδα: Ποινή δύο αγωνιστικών χωρίς θεατές σε παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών!

Την τελευταία λέξη στο παιχνίδι όμως την είπε ο πολύπειρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος στο 93' πήρε καλή θέση εντός περιοχής και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας για τους Περιστεριώτες. Ο Λάζαρος, που το πανηγύρισε έξαλλα, πλήγωσε στο φινάλε τον άλλοτε προπονητή του στις μικρές εθνικές ομάδες αλλά και στον Παναθηναϊκό, Νίκο Νιόπλια. Μάλιστα οι δυο τους μετά το τέλος του ματς συζήτησαν για αρκετή ώρα...

Βαθμολογία

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Μαρινάκης (87' Βαφέας), Βούρος, Διαμαντής, Κοροβέσης (61' Στάρτζεον), Μεγιάδο, Σακόρ, Ντε Γκουζμάν, Σαρδινέρο (72' Γρίβας), Σολίς (61' Ουές), Γιάννου (60' Λυμπεράκης).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο (78' Τομάσεβιτς), Σάλομον, Νάτσος (71' Χριστοδουλόπουλος), Ούμπιδες (84' Ραμπέγιο), Μουνίθ (84' Εντομβόγι), Γιακουμάκης (71' Κωτσόπουλος), Μανούσος.

ΑτρόμητοςΛάζαρος ΧριστοδουλόπουλοςποδόσφαιροSuperLeagueΟΦΗ