Αθλητισμός|17.04.2021 19:29

Στην Premier League η Νόριτς του Γιαννούλη, εισπράττει 7,5 εκατ. ευρώ ο ΠΑΟΚ

Newsroom

Την άνοδο στην Premier League πανηγυρίζει η Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη και την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για να βάλει στο ταμείο του το ποσό των 7,5 εκατ. ευρώ από τη ρήτρα που υπήρχε στη συμφωνία για τη μετακόμιση του 24χρονου μπακ στην Championship. Τα «καναρίνια» αγωνίζονται το βράδυ του Σαββάτου (17/4, 22.00) με την Μπόρνμουθ, ωστόσο δεν χρειάζεται να περιμένουν μέχρι τότε, αφού η Μπρέντφορντ αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Μίλγουολ (0-0) και η Σουόνσι με τη Γουίκομπ (2-2).

Ως εκ τούτου, η Νόριτς πανηγυρίζει και μαθηματικά την επάνοδό της στην Premier League, κάτι που φυσικά θα αποφέρει κι ένα σημαντικό οικονομικό όφελος στον ΠΑΟΚ, που είχε... προνοήσει. Τον περασμένο Ιανουάριο ο Δημήτρης Γιαννούλης δόθηκε δανεικός από τον Δικέφαλο στην αγγλική ομάδα και μεταξύ των δύο κλαμπ συμφωνήθηκε ότι η ρήτρα καταβολής των 7,5 εκατ. ευρώ για την οριστική παραμονή του παίκτη στα «καναρίνια» θα ενεργοποιείτο με την άνοδο της Νόριτς στην Premier League. Οπως και έγινε...

Από τον περασμένο Ιανουάριο ο Γιαννούλης ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στην πορεία της Νόριτς έχοντας αγωνιστεί 14 φορές, όλες ως βασικός σε 16 αγωνιστικές.

Premier LeagueChampionshipΠΑΟΚΔημήτρης ΓιαννούληςΝόριτςποδόσφαιρο