Αθλητισμός|24.04.2021 22:16

Ατρόμητος - Λαμία 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν με VAR αλλά πλησίασαν τη σωτηρία

Newsroom

Σε ένα κάκιστο παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις ο Ατρόμητος και η Λαμία κόλλησαν στο 0-0 που τους φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη σωτηρία δίχως όμως ακόμη να έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στη Super League και τη νέα σεζόν.

Ολο το παιχνίδι εμπερικλείεται σε δύο φάσεις στο α' ημίχρονο. Αρχικά στο 33' ο Ανδρέας Γιαννιώτης έκανε κακό υπολογισμό σε μια έξοδο και στην προσπάθειά του να πάρει την μπάλα υπό τον έλεγχο του, βιάστηκε και την έπιασε εκτός περιοχής. Ο διαιτητής Καραντώνης και ο βοηθός δεν το αντιλήφθηκαν, ενώ ακόμη και το VAR καθυστερημένα κάλεσε τον ρέφερι για να δει τη φάση από το μόνιτορ προτού αποφασίσει να αποβάλλει τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου με απευθείας κόκκινη.

Διαβάστε επίσης: Ο Ντε Γκουζμάν σώζει τον ΟΦΗ και ρίχνει την ΑΕΛ

Την εξέλιξη της φάσης στο 37' κι αφού ο διαιτητής καταλόγισε το φάουλ για την παράβαση του Γιαννιώτη, ο Ντέλετιτς βρήκε δίχτυα με διπλή προσπάθεια. Ωστόσο έπειτα από τσεκ που έγινε από το VAR διαπιστώθηκε ότι ο Ρόμανιτς, ο οποίος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και ήταν σε θέση οφσάιντ, επηρέαζε τη φάση και ως εκ τούτου το γκολ δεν μέτρησε. Κατά τα άλλα το απόλυτο μηδέν στη διάρκεια της αναμέτρησης με τις δυο ομάδες να φοβούνται μήπως και χάσουν και μπλέξουν σε μεγαλύτερες περιπέτειες.

Βαθμολογία πλέι άουτ

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Μαυρομάτης, Γκαλβάο, Νταβιώτης (56' Νάτσος), Σάλομον, Ουμπίντες, Γιακουμάκης (82' Χριστοδουλόπουλος), Μανούσος, Ραμπέγιο (35' Θεοδωράκης).

Λαμία: Επασί, Βύντρα (61' Βασιλακάκης), Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης (72' Βλάχος), Μπεχαράνο (26' Γκούγκα), Τζανδάρης, Μαρτίνες, Καραμάνος, Ντέλετιτς, Ρόμανιτς (72' Πίτι).

ποδόσφαιροΛαμία ΠΑΕSuperLeagueΑτρόμητος