Αθλητισμός|02.05.2021 00:02

Serie A: Αγκάλιασε το σκουντέτο η Ιντερ, πιο κοντά στο Champions League η Μίλαν

Newsroom

Μια ανάσα από την κατάκτηση του πρώτου σκουντέτο μετά από 11 χρόνια και συνολικά του 19ου πρωταθλήματος στην ιστορία της βρίσκεται η Ιντερ. Οι Νερατζούρι επιβλήθηκαν 2-0 στην έδρα της ουραγού Κροτόνε για την 34η αγωνιστική στη Serie A και χρειάζονται πλέον είτε μόλις έναν βαθμό στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για να πανηγυρίσουν τον τίτλο, είτε γκέλα της Αταλάντα στη Ρέτζιο Εμίλια με αντίπαλο τη Σασουόλο.

Ο εκπληκτικός Κρίστιαν Έρικσεν που πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 65', τέσσερα λεπτά αργότερα (69') άνοιξε το σκορ, ενώ ο Ασράφ Χακίμι διαμόρφωσε το 0-2 στις καθυστερήσεις που φέρνει την Ιντερ αγκαλιά με τον τίτλο για πρώτη φορά μετά το 2010 επί Μουρίνιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι  μετά την ήττα της η Κροτόνε υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Διαβάστε επίσης: Λυτρώθηκε στο φινάλε η Ρεάλ Μαδρίτης

Στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία του σαββατιάτικου προγράμματος, η Μίλαν νίκησε 2-0 την Μπενεβέντο στο Μιλάνο και σκαρφάλωσε ξανά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (με παιχνίδι περισσότερο από Αταλάντα, Νάπολι και Γιουβέντους (Βαθμολογία: Ιντερ 82, Μίλαν 69, Αταλάντα 68, Νάπολι 66, Γιουβέντους 66). Ο Τσαλχάνογλου άνοιξε το σκορ μόλις στο 6' και ο Ερνάντες διαμόρφωσε το 2-0 στο 60'.

ΚροτόνεΙντερΜπενεβέντοποδόσφαιροΜίλανSerie A