Αθλητισμός|14.01.2019 13:29

ΠΑΟΚ: Θερμή υποδοχή επιφύλαξε ο Σαββίδης στην αποστολή της ομάδας (vid)

Newsroom

Μετά την υποδοχή στο αεροδρόμιο, ο ισχυρός άνδρας του «δικέφαλου», μαζί με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ αναχώρησαν με προορισμό το Μακεδονία Παλλάς, προκειμένου να συζητήσουν για τον μεταγραφικό σχεδιασμό των «ασπρόμαυρων».

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το απόγευµα του Σαββάτου, µε την παρουσία του να σηµατοδοτεί την έναρξη των εσωτερικών συζητήσεων που θα βάλει σε µια σειρά όλα τα ανοικτά µέτωπα τα οποία αφορούν το αγωνιστικό τµήµα.

Το πρώτο αφορά την κάλυψη των κενών που δηµιουργήθηκαν από την αποχώρηση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και τον σοβαρό τραυµατισµό του Πόντους Βέρνµπλουµ, καθώς αναµένεται σύντοµα να βγει... λευκός καπνός.

Η περίπτωση του Λέο Μπονατίνι για την επίθεση παραµένει ψηλά στη λίστα, χωρίς όµως να έχει κλείσει οριστικά το συγκεκριµένο κεφάλαιο, ενώ οι συζητήσεις για τη µεσαία γραµµή «αναζωπυρώθηκαν», µε τον Γιόζιπ Μίσιστς να µην είναι ο µοναδικός στη σχετική λίστα.

Την ίδια στιγµή, η διαφαινόµενη επιστροφή του Πέντρο Ενρίκε θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου σε έναν εκ των µη κοινοτικών που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ, µε τον Ουάρντα να γίνεται φαβορί, µετά την άδεια που πήρε χθες, ενώ στο τραπέζι βρίσκονται εδώ και καιρό τα ανοικτά θέµατα των ανανεώσεων.

Τα ανοικτά µέτωπα είναι τόσα που άπαντες αντιλαµβάνονται πως θα πρέπει σιγά σιγά να κλείνουν, µε  το θετικό για τον ΠΑΟΚ να µην είναι άλλο από την ηρεµία που έφερε η επικράτηση στην Τρίπολη επί του Αστέρα. 

Ιβάν ΣαββίδηςΠΑΟΚ