Αθλητισμός|14.01.2019 22:02

Super League: Η νίκη επί της Λαμίας δεν... «ζέστανε» τον Άρη

Newsroom

Είναι από τα παράξενα του ποδοσφαίρου!

Για 93 λεπτά ο Αρης ήταν σκιά του εαυτού του, δεν μπορούσε να δημιουργήσει.

Ο κόσμος ξέσπασε σε αποδοκιμασίες στις κερκίδες και λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του Μανούχου, ο Ματίγια ανέλαβε να κάνει ένα μακρινό, απελπισμένο φάουλ στην περιοχή της Λαμίας.

Η μπάλα πέρασε απ’ όλους, έσκασε μπροστά από τον Σαράνοβ και κατέληξε στα δίχτυα. Ακόμη και στο 1-0, που έδωσε στον Αρη τρεις βαθμούς από χρυσάφι και την πρώτη νίκη μετά τις 30 Σεπτεμβρίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (μετρούσε τρεις ήττες και μία ισοπαλία), ο κόσμος του Αρη συνέχισε να αποδοκιμάζει, απογοητευμένος από την κάκιστη εμφάνιση.

Βέβαια δικαιολογίες υπήρχαν πολλές για τον Σάββα Παντελίδη, που βρέθηκε λόγω τραυματισμών και τιμωριών να παίζει με 11άδα ανάγκης, με παίκτες που είχαν ειδοποιηθεί να λύσουν το συμβόλαιό τους και τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του, Μπρούνο Γκάμα, να τραυματίζεται στο 11’ (χτύπημα στον έσω πλάγιο) και να αποχωρεί.

Η Λαμία από την άλλη πλευρά βλέποντας τον Αρη σε κακή κατάσταση, προσπάθησε να «κλέψει» το παιχνίδι, όμως δεν σκόραρε, παρέμεινε για 637 λεπτά χωρίς γκολ και στο τέλος έχασε ακόμη και τον βαθμό της ισοπαλίας. Μέσα σ’ όλα, ο Αρης ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Ούγγρου Κόρχουτ, συμφώνησε σε όλα με τον Τόνσο (ήταν στο γήπεδο) και περιμένει την απάντηση των Γάλλων αμυντικών Ρος και Αλφόνς για εξάμηνο δανεισμό.

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Ματίγια, Γκάμα (13' Μενέντεθ, 85' Παυλίδης), Γκαρσία, Ντιγκινί, Μαρτίνες (63' Γιουνές)
ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Τόμας (63' Επστάιν), Καραμάνος (85' Ασίγκμπα), Μπερτόλιο (90' Σκόνδρας), Μπαράλες

Super League 1ΛαμίαΑρης