Νέος προπονητής στον Βόλο ο 32χρονος Γκιγιέρμο Αμπασκάλ
NewsroomΣε ισπανικό τέμπο θα συνεχίσει να κινείται η ποδοσφαιρική ομάδα του Βόλου καθώς ο Αχιλλέας Μπέος έκανε τα αποκαλυπτήρια του νέου προπονητή της ομάδας. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ομάδας σε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού TRT, νέος προπονητής του θεσσαλικού συλλόγου θα είναι ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ. «Θα χορέψουμε πάλι σε λάτιν ρυθμούς. Υπογράψαμε σήμερα με τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ. Ηταν από τις θετικές εισηγήσεις του Χάβι Γκράθια (σ.σ. άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου επί διοίκησης Μπέου και με παρουσία στην La Liga)» τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος.
Ο Ισπανός κόουτς έχει γεννηθεί στις 13 Απριλίου 1989, είναι μόλις 32 ετών και εργαζόταν μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο στην Άσκολι Under 19, ενώ υπήρξε υπηρεσιακός τεχνικός και στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2019-20, ενώ παλαιότερα διετέλεσε υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου. Ως head coach σε επαγγελματική ομάδα έχει θητεύσει στην ελβετική Λουγκάνο και στην επίσης ελβετική Κιάσο. Ο Αμπρασκάλ υπήρξε στο παρελθόν προπονητής στις ομάδες Νέων της Σεβίλλης και αναλυτής στην ομάδα της Ανδαλουσίας.
- Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
- Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
- Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
- Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση