Αθλητισμός|20.05.2021 16:37

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο elite διαιτητής Ντάνι Μακέλι στον τελικό Κυπέλλου

Newsroom

Ενας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους διαιτητές θα σφυρίξει τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού το Σάββατο (22/5) στο ΟΑΚΑ. Η ΚΕΔ φέρνει έναν διαιτητή της elite κατηγορίας -ο οποίος μάλιστα είναι και... ντετέκτιβ- για το σημαντικότερο ματς της χρονιάς. Ο λόγος για τον 38χρονο Ολλανδό Ντάνι Μακέλι, που θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Χέσελ Στέεγκστρα και Γιαν ντε Βρις. Τέταρτος ορίστηκε ο Καραντώνης, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο επίσης Ολλανδός, Κέβιν Μπλομ, με AVAR τον Πετρόπουλο.

Πρόκειται για διαιτητή γνώριμο στο ελληνικό κοινό καθώς φέτος έπαιξε στο παιχνίδι Ολυμπιακός - ΑΕΚ 3-0 και πέρυσι ήταν ο ρέφερι στα παιχνίδια ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-0 στα πλέι οφ και Άρης - ΑΕΚ 2-2 για το Κύπελλο. Το περασμένο καλοκαίρι είχε βρεθεί και στο ματς Ολυμπιακός - Ομόνοια 2-0 για τα προκριματικά του Champions League. Είναι διεθνής επί μια δεκαετία και την περασμένη χρονιά διηύθυνε τον τελικό του Europa League

O Μακέλι, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Κουρασάο της Καραϊβικής, είναι επιθεωρητής στην αστυνομία του Ρότερνταμ, ενώ παράλληλα είναι και ο επικεφαλής ανάπτυξης διαιτησίας στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ολλανδίας.

ΠΑΟΚτελικός κυπέλλουδιαιτησίαΟλυμπιακόςΚύπελλο Ελλάδας