Αθλητισμός|21.05.2021 23:22

ΠΑΟΚ: Τηλεδιάσκεψη με Σαββίδη - «Δώστε τα όλα, εύχομαι να με περιμένει ο Αντρέ με το Κύπελλο»

Newsroom

Μήνυμα νίκης έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει του σαββατιάτικου (22/5) τελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ο επικεφαλής της ΠΑΕ θέλησε να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες του Δικεφάλου, στους οποίους μίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης ένα εικοσιτετράωρο πριν από τη σέντρα του καθοριστικού αγώνα. Ο Σαββίδης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές και τον Πάμπλο Γκαρσία την κατάκτηση του Κυπέλλου και τους προέτρεψε να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

«Μπείτε μέσα και απλά κάντε αυτό που ξέρετε, δώστε τα όλα. Αυτό είναι αρκετό. Εκπροσωπείτε την τιμή και την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε και οι τίτλοι πρέπει να αυξάνονται κάθε χρόνο. Δώστε τα όλα, χωρίς άγχος, αλλά με πίστη. Όλοι μας το θέλουμε, εσείς μπορείτε να το κατακτήσετε!», είπε, μεταξύ άλλων, ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος στη συνέχεια στάθηκε στην ιδιαιτερότητα του τελικού λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αλλάξτε σελίδα σε ό,τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Είναι ξεχωριστό παιχνίδι, χρειάζεται ψυχραιμία και απλά ο καθένας να καταθέσει την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών του».

Παράλληλα, τόνισε ότι σύντομα θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας δίχως να τους χωρίζει η χιλιομετρική απόφαση, καθώς πραγματοποίησε και τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά της Covid-19. Μάλιστα, ζήτησε από τον αρχηγό  του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, να τον περιμένει με το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη: «Έκανα τη δεύτερη δόση του εμβολίου και σύντομα θα είμαι εκεί, μαζί σας. Εύχομαι να με περιμένει ο Αντρέ με τον Κύπελλο»...

Ιβάν ΣαββίδηςΚύπελλο ΕλλάδαςΠΑΟΚτελικός κυπέλλου