Αθλητισμός|26.05.2021 18:58

Ιβάν Σαββίδης: «Στόχος οι τίτλοι και η ευρωπαική ελίτ - Ευχαριστώ τον Πάμπλο»

Newsroom

Μετά το ραντεβού με τον Πάμπλο Γκαρσία και την οριστικοποίηση της επιστροφής του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το στίγμα του για την επόμενη ημέρα στον Δικέφαλο. Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου με προσωπική δήλωση στην ιστοσελίδα του κλαμπ ανέλυσε το σκεπτικό για την απόφαση της μη συνέχισης της συνεργασίας με τον Πάμπλο Γκαρσία κάνοντας λόγο για μια δύσκολη αλλά απαραίτητη αλλαγή προκειμένου ο ΠΑΟΚ όχι μόνο να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και να γίνει κομμάτι της ευρωπαικής ελίτ.

Ο Ιβάν Σαββίδης, μιλώντας για την επάνοδο του Λουτσέσκου, τον χαρακτήρισε ως «τον αρχιτέκτονα της μεγαλύτερης ως σήμερα επιτυχίας του συλλόγου» και πρόσθεσε ότι «περιμένουμε νέες νίκες και τρόπαια». Παράλληλα, έθεσε ως ορόσημο για το κλαμπ τα 100 χρόνια τόσο ως προς την κατάκτηση τίτλων όσο και ως προς τη δημιουργία μιας νέας σύγχρονης έδρας.

Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη

Αναλυτικά το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη αναφέρει τα εξής: Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο έντονα συναισθήματα και δική μου δέσμευση όταν ανέλαβα τον ΠΑΟΚ ήταν να φέρουμε επιτυχίες στο Σύλλογο και χαρά στους φιλάθλους. Το ποδόσφαιρο διοικείται με καθημερινές δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να παίρνονται με καθαρό μυαλό κι αυτή τη φορά χωρίς συναίσθημα. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλα τα δεδομένα, σήμερα ο σύλλογος πήρε μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις. Αυτή αφορά τον Πάμπλο Γκαρσία. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για το γεγονός ότι δεν φοβήθηκε, πήρε το ρίσκο κι ανέλαβε την ευθύνη για το Σύλλογο σε μια κρίσιμη για μας στιγμή, τον οδήγησε στη νίκη στο Κύπελλο σ’ έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες και στην πράξη έδειξε τι σημαίνει το DNA του ΠΑΟΚ.

Εμείς πρέπει να θέσουμε στον εαυτό μας νέους στόχους. Ο Σύλλογος έχει ως στόχο την απόλυτη αυτάρκεια, ο Πάμπλο Γκαρσία την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και της αυτοβελτίωσης, ως προπονητής του πιο υψηλού επιπέδου. Παρά την αλλαγή του προπονητικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, εγώ πρότεινα στον Πάμπλο Γκαρσία να παραμείνει στη δική μας ασπρόμαυρη οικογένεια από οποιαδήποτε θέση. Οποιαδήποτε απόφασή του θα με βρει συμπαραστάτη και θα τον στηρίξω στον δρόμο που θα επιλέξει.

Από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, τον αρχιτέκτονα της μεγαλύτερης ως σήμερα επιτυχίας του συλλόγου, που επιστρέφει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, περιμένουμε νέες νίκες και τρόπαια. Ο Ράζβαν πρέπει να υπερασπιστεί και να θωρακίσει τον ΠΑΟΚ με την προσωπικότητα και την εμπειρία του. Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να γίνει κομμάτι της ευρωπαϊκής ελίτ και να ριζώσει γερά σ’ αυτό το περίπλοκο περιβάλλον. Μας περιμένει δύσκολος, ανηφορικός δρόμος, αλλά εμείς δε σκοπεύουμε να σταματήσουμε.

Ο ένας αιώνας ιστορίας του ΠΑΟΚ θα μας βρει πιο δυνατούς, με νέους τίτλους, τους οποίους θα φέρουμε στο Σύλλογο στο νέο του σπίτι.

Με εκτίμηση,

Ιβάν Σαββίδης

Όλες οι ειδήσεις

Εμβόλιο: Καμία αλλαγή στα όρια ηλικίας για το AstraZeneca - H απόφαση της Επιτροπής

Ελληνοτουρκικά: Στην Αθήνα ο Τσαβούσογλου στις 31 Μαΐου για συνάντηση με Δένδια

Ακίνητα: Οι 10 πιο περιζήτητες περιοχές σε Αττική και Θεσσαλονίκη

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Πάμπλο Γκαρσία - Οσα ειπώθηκαν με Ιβάν Σαββίδη

Ιβάν ΣαββίδηςΠάμπλο ΓκαρσίαΡαζβάν ΛουτσέσκουΠΑΟΚ