Αθλητισμός|17.01.2019 21:59

ΠΑΟ: Πρόταση για νέο 3ετές σε Κουλιμπαλί

Κώστας Γουλής

Δεν άφησε να κυλήσουν πολλές μέρες απ’ τη συμφωνία επέκτασης της συνεργασίας με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, για να κάνει αντίστοιχη κίνηση (και) για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί ο Νίκος Νταμπίζας.

Το συμβόλαιο του διεθνούς Μαλέζου αμυντικού με τον  Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι κι ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έκανε πρόταση ανανέωσης, με ξεκάθαρη διάθεση να κρατήσει στο «Γ. Καλαφάτης» και τον «Κούλι».

Οι πληροφορίες του ethnos.gr αναφέρουν πως η πρόταση που κατέθεσε ο Νταμπίζας αφορά 3ετές συμβόλαιο (όπως ήταν και του Κολοβέτσιου), με μικρή αύξηση των ετήσιων απολαβών του (το φετινό συμβόλαιό του είναι 160.000 ευρώ).

Πλέον ο Κουλιμπαλί θα συζητήσει το όλο θέμα με την οικογένειά του και η απάντησή του δεν θα αργήσει, αφού θέλει κι ο ίδιος να ξεκαθαρίσει από νωρίς το μέλλον του και το αν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι.

Επιδημία γρίπης… part II

Τα προβλήματα του Παναθηναϊκού, εν όψει του δευτεριάτικου αγώνα (Ιανουαρίου) με τη Λαμία παραμένουν πολλά, κυρίως λόγω της επιδημίας γρίπης που «χτύπησε» και πάλι μετά από μία εβδομάδα τους «πράσινους». Ο Κουλιμπαλί πήρε εξιτήριο το πρωί της Πέμπτης απ’ το «Υγεία», αλλά θα χάσει το ματς λόγω της ίωσης, ενώ οι Κάτσε, Κολοβέτσιος που επίσης έχουν ίωση έκαναν ατομικό χθες το απόγευμα κι από σήμερα θα μπουν στο 100%. Ετοιμος είναι κι ο Ξενόπουλος που ξεπέρασε την ίωση, ενώ ο Μακέντα που έκανε αποφόρτιση σήμερα το πρωί, το απόγευμα «μπήκε» κανονικά.

Πλην των 4 παικτών, από ίωση ταλαιπωρούνται και δύο εκ των συνεργατών του Γιώργου Δώνη, οι Μάκης Αγγελίνας και Γρηγόρης Γεωργίτσας, οι οποίοι δεν έδωσαν το «παρών» την Πέμπτη (17 Ιανουαρίου) στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου.

ΠαναθηναϊκόςΟυσμάν Κουλιμπαλί