Αθλητισμός|30.06.2021 23:11

Wimbledon: Σκοτείνιασε στο Λονδίνο, διεκόπη το παιχνίδι της Σάκκαρη

Newsroom

Ο ήλιος έδυσε στο Λονδίνο και το παιχνίδι της Μαρίας Σάκκαρη με την Αμερικανίδα Σέλμπι Ρότζερς διεκόπη λόγω έλλειψης επαρκούς φωτισμού στο Wimbledon. Ίσως να βγει πάντως σε καλό αυτή η διακοπή στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια καθώς μόλις είχε χάσει το πρώτο σετ με 7-5 έπειτα από 57 λεπτά. Η αναμέτρηση θα συνεχιστεί το μεσημέρι της Πέμπτης (1/7) και η Σάκκαρη θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του αγγλικού όπεν.

Σάκκαρη: Με προβλήματα στο σερβίς

Με αρκετά προβλήματα στο δεύτερο σερβίς (7/20 πόντους) η Σάκκαρη δέχτηκε συνολικά τρία μπρέικ, αλλά είχε απάντηση μόνο στα δύο. Για την ακρίβεια, έχασε για πρώτη φορά το σερβίς της στο τρίτο γκέιμ (1-2), κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3, όμως είδε την αντίπαλό της να σημειώνει ένα ακόμα μπρέικ στο 4-4 και να παίρνει τις μπάλες στα χέρια της για να σερβίρει για το 0-1.

Μπόρεσε να μείνει όρθια στο σημείο αυτό, ωστόσο δεν κράτησε το σερβίς της στη συνέχεια (5-6), με αποτέλεσμα η 28χρονη Αμερικανίδα (Νο.46) να «γράψει» στο επόμενο γκέιμ το 0-1. Πήγε για λίγο στα αποδυτήρια η Ρότζερς και όταν γύρισε, οι δύο κοπέλες ενημερώθηκαν ότι ο αγώνας δεν θα συνεχιζόταν, καθώς είχε αρχίσει να πέφτει σκοτάδι στο Λονδίνο... Η νικήτρια του αγώνα θα αναμετρηθεί στον τρίτο γύρο με την Έλενα Ριμπάκινα από το Καζακστάν (Νο.20), που απέκλεισε με 6-4, 6-4 την Κλερ Λιου.

Όλες οι ειδήσεις

Καιρός - Καύσωνας: Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική - Τα μέτρα που τίθενται σε ισχύ

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Στο τραπέζι για Πυροσβεστική, Αστυνομία, Λιμενικό, ΕΚΑΒ

Self test: Αρχίζει ξανά η δωρεάν διάθεση στα φαρμακεία από 1η Ιουλίου- Ποιους αφορά

Σχολεία: Όλες οι αλλαγές από τη νέα χρονιά - 17 ερωτήσεις και απαντήσεις

Παγκόσμιος Οργανισμός Μετεωρολογίας για Καναδά: Δεν υπάρχουν λόγια για τους 49,5 βαθμούς Κελσίου

ΓουίμπλεντονΤένιςΜαρία Σάκκαρη