Αθλητισμός|21.07.2021 17:29

Διθυραμβικά σχόλια από διεθνή ΜΜΕ για Αντετοκούνμπο: Έλληνας Φιλόσοφος

Newsroom

Διθυραμβικά σχόλια από διεθνή ΜΜΕ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την απάντησή του σε δημοσιογράφο ο οποίος τον ρώτησε πώς καταφέρνει παρόλο που είναι τόσο νέος να έχει τιθασεύσει τόσο πολύ το «εγώ» του. 

Μετά το τέλος του πέμπτου τελικού μεταξύ των Μιλκουόκι Μπακς και τον Φοίνιξ Σανς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς καταφέρνει να παραμένει τόσο σεμνός. Η απάντηση του Γιάννη έκανε διεθνή ΜΜΕ να γράψουν ότι ο Έλληνας φιλόσοφος Giannis παρέδωσε masterclass για το πώς να ζεις στο παρόν.

T

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Andrew Brandt, ρώτησε τον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς: «Έχω γνωρίσει πολλούς stars αλλά κανέναν που να είναι κάτω των 30 ετών και να έχει τιθασεύσει τόσο το εγώ του. Πώς τα καταφέρνεις;»

Τότε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, απάντησε αποστομωτικά: Από την εμπειρία μου όταν σκέφτεσαι ότι «έκανα αυτό, κατάφερα το άλλο, έβαλα 30 πόντους», συνήθως την επόμενη φορά παίζεις χάλια, είσαι απαίσιος. Έχω, λοιπόν, την εξής νοοτροπία: όταν εστιάζεις στο παρελθόν, αυτό είναι ο εγωισμός, λες «κοίτα τι έκανα». Από την άλλη, όταν εστιάζεις στο μέλλον, σε κυριεύει η έπαρση. Λες: “Στο επόμενο παιχνίδι, θα κάνω αυτό κι αυτό, το ένα και το άλλο, θα κυριαρχήσω”. Εγώ προσπαθώ να εστιάσω στο παρόν. Αυτό είναι σεμνότητα. Θεωρώ ότι είχα ανθρώπους στη ζωή μου που με βοήθησαν σε αυτό. Αλλά είναι μια δεξιότητα, την οποία προσπαθώ να τελειοποιήσω. Προς το παρόν λειτουργεί, οπότε δε θα σταματήσω να το κάνω»

Όλες οι ειδήσεις

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Εκτός ΕΜΑΚ 54 άτομα που δεν έκαναν το εμβόλιο

Ερντογάν: «Εχθρός της Τουρκίας ο Μητσοτάκης – Ανοίγει μέρος του Βαρωσίου» - Διπλωματική αντεπίθεση από Αθήνα και Λευκωσία

Φολέγανδρος: Την Πέμπτη τελικά η απολογία του 30χρονου γυναικοκτόνου

Πανελλήνιες 2021: Είμαι απόφοιτος και αποτυχημένος άριστος-Η επιστολή στην Κεραμέως

Freedom Pass: Πώς θα κάνετε αίτηση για το voucher των 150 ευρώ -Πού χρησιμοποιείται

Μιλγουόκι ΜπακςΓιάννης ΑντετοκούνμποNBA