Αθλητισμός|19.02.2021 19:25

Θρίαμβος Τσιτσιπά: Tα δάκρυα του αδερφού του, πανηγύρια παικτών της ΑΕΚ

Newsroom

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-1 σετ του Ελβετού θρύλου και είναι αυτός που πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Australian Open. 

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος της σπουδαίας αναμέτρησης μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Ρότζερ Φέντερερ, η τηλεοπτική κάμερα «έπιασε» τον αδερφό του, τον Πέτρο, στην κερκίδα να έχει βάλει τα κλάματα από τη συγκίνηση και τη χαρά. 

T

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγύρισαν το έπος του Τσιτσιπά!

Λίγες ώρες πριν την πρώτη σέντρα του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης βρίσκονταν στο ξενοδοχείο της ομάδας προκειμένου να γευματίσουν. Λίγο πριν πάνε στο εστιατόριο παρακολούθησαν όλοι μαζί την προσπάθεια του Έλληνα τενίστα και πανηγύρισαν όλοι μαζί την επική του πρόκριση του Ρότζερ Φέντερερ.

Μάλιστα, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έστειλε συγχαρητήρια στον Τσιτσιπά μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Instagram.

Βασιλειάδης για Τσιτσιπά: «Ευχαριστώ που μας κάνεις περήφανους»

Mε μήνυμά του στο twitter, ο κ.Βασιλειάδης έσπευσε να συγχαρεί τον Έλληνα πρωταθλητή, μετά την επική νίκη επί του "King Roger". 

«Συγκλονιστική εμφάνιση και τεράστια επιτυχία για τον @StefTsitsipas και το ελληνικό τένις! Στέφανε θερμά συγχαρητήρια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας κάνεις υπερήφανους. Τα καλύτερα είναι μπροστά...», έγραψε ο υφυπουργός Αθλητισμού. 

T

Πηγή: sdna.gr

Ρότζερ ΦέντερερΤένιςΣτέφανος Τσιτσιπάς