Νεκρός ο γιος του Μίκαελ Μπάλακ - Σε τροχαίο με «γουρούνα» στην Πορτογαλία
NewsroomΣτο πένθος βυθίστηκε ο παλαίμαχος Γερμανός ποδοσφαιριστής, Μίκαελ Μπάλακ, καθώς ο νεαρός γιος του, Εμίλιο, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Πορτογαλία.
Ο 18χρονος Εμίλιο, έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα με «γουρούνα» στην περιοχή Troia, νότια της Λισαβόνας, τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Σύμφωνα με πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης, ο 18χρονος ενεπλάκη σε τροχαίο με τη «γουρούνα» που ο ίδιος οδηγούσε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Οι διακοπές κατέληξαν σε τραγωδία
Ο νεαρός Μπάλακ είχε πάει για διακοπές στο σπίτι που έχει αγοράσει στην Πορτογαλία ο πατέρας του. Μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες του ηλιοβασιλέματος από μια πορτογαλική παραλία το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ενώ ανέβασε στα social media του άλλη μια στιγμή του από το Comporta Beach Club, ένα μοντέρνο στέκι κοντά στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του.
Μεγάλη αναζωπύρωση στη Βαρυμπόμπη: Εκκενώνεται η Δροσοπήγη και η Ιπποκράτειος Πολιτεία
Φωτιά: Ακραίος κίνδυνος την Παρασκευή - Στο «κόκκινο» η μισή χώρα
Κορονοϊός: Σε μινι lockdown Ζάκυνθος και Χανιά - Απαγόρευση βραδινής κυκλοφορίας και μουσικής
Ο Τζανάκης ζητά να καταργηθούν οι ναργιλέδες: Είναι εκκολαπτήριο του ιού
Φωτιά Ηλεία: Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά – Εκκενώνονται οκτώ κοινότητες
- «Δεν είναι ειρηνευτική συμφωνία»: Πώς ο πόλεμος με το Ιράν αποδείχθηκε το μεγαλύτερο λάθος του Τραμπ
- Κυκλοφοριακό «κραχ» στην Αττική: Ξεκλειδώνει ο κόμβος Μεταμόρφωσης, στο συρτάρι τα μεγάλα έργα-ανάσα
- Όσα είπε ο Τσίπρας στη Νίκαια: «Σε 24 ώρες γίναμε αξιωματική αντιπολίτευση» - Το νέο αφήγημα, το δίλημμα, το στοίχημα
- Η απειλή του 25%, το τέλος του Φάμελλου και η αμερικανική απόβαση στον Κυπαρισσιακό