Αθλητισμός|12.09.2021 23:22

Super League, Ολυμπιακός - Ατρόμητος 0-0: Μπλόκο και γκέλα στην πρεμιέρα

Newsroom

Ο Ατρόμητος έστησε... μπλόκο στον Ολυμπιακό που γκέλαρε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Super League. Η ομάδα του Περιστερίου ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική αμυντικά, κράτησε τον πρωταθλητή μακριά από το γκολ και πήρε την ισοπαλία (0-0) και τον πρώτο βαθμό της σεζόν στο Γ. Καραϊσκάκης. Αντιθέτως, οι Πειραιώτες ήταν φλύαροι, άργησαν να μπουν στο παιχνίδι κι όταν το έκαναν σπατάλησαν ένα σωρό φάσεις καθώς παρουσιάστηκαν αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Δοκάρι ο Ατρόμητος

Ο Ολυμπιακός άρχισε νωχελικά το παιχνίδι, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Ατρόμητος, ο οποίος απείλησε στο 9' με κεφαλιά του Κουλούρη, που απέκρουσε ο Βατσλίκ. Οι Πειραιώτες απάντησαν με καλή ανάπτυξη και σέντρα προς τον Ελ Αραμπί που κλότσησε αέρα αντί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα στο 23', ενώ ο Μουνίθ λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενος όμως το εκπληκτικό σουτ που έκανε κατέληξε στο δοκάρι. 

Στο β' ημίχρονο ο Μαρτίνς αντικατέστησε τον μέτριο Λόπες με τον Ονιεκούρου και μετά το 60' η απόδοση της ομάδας άρχισε να ανεβαίνει. Οι Πειραιώτες άσκησαν μεγάλη πίεση στον Ατρόμητο αλλά κλασική φάση δεν έκαναν. Στο 71' ο Ελ Αραμπί βρέθηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της περιοχής του Ατρομήτου αλλά το σουτ που έπιασε κατέληξε στην αγκαλιά του Πίριτς.

Πολιορκία ο Ολυμπιακός

Η πολιορκία συνεχίστηκε στην περιοχή του Ατρομήτου και στο 86' ο Ονιεκούρου έφτασε κοντά στο γκολ, όμως οι κόντρες απέτρεψαν το γκολ, ενώ ο Ανδρούτσος από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όπως συνέβη με τον ίδιο παίκτη και στο 93', με τον Αλ. Μπα στο 95', με τον Κούντε στο 96' 

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ (68' Ανδρούτσος), Βαλμπουενά (88' Αλ. Μπα), Μπουχαλάκης (68' Κούντε), Εμβιλά, Ρόνι Λόπες (46' Ονιεκούρου), Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Ατρόμητος: Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Κυρ. Παπαδόπουλος, Χατζηϊσαϊας, Καστεγιάνο, Σάλομον, Ντένιτς, Κλωναρίδης (68' Μπεντινέλι), Μουνίθ (89' Μουνίθ), Καρτάλης (82' Κωτσόπουλος), Κουλούρης.

ΑτρόμητοςSuperLeagueΟλυμπιακός