Αθλητισμός|23.01.2019 11:02

Το YouTube προμοτάρει στο Instagram το travel vlog του Τσιτσιπά!

Newsroom

Δημοτικότητα και social media είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στα 20 του χρόνια, δεν θα μπορούσε παρά να είναι μυημένος στις νέες τεχνολογίες και τις νέες τάσεις που ακολουθούν οι άνθρωποι της ηλικίας του.

Ο 20χρονος τενίστας, είδε τους ακολούθους του στους λογαριασμούς που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα να αυξάνονται θεαματικά, ενώ πλέον, τον διαφημίζουν και οι ίδιες οι πλατφόρμες.

Μια κορυφαία εξ αυτών, το YouTube τον προμοτάρει, καθώς «διαφημίζει» τα travel vlogs του Στέφανου Τσιτσιπά στο Instagram!

Μετά τον θρίαμβο που τον οδήγησε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν, παραχώρησε αρκετές συνεντεύξεις και σε μία εξ αυτών αναφέρθηκε και στην δεύτερη ιδιότητά του, αυτή του content creator στο YouTube, όπου καταγράφει τα ταξίδια του ανά τον κόσμο με τη μορφή travel vlog.

Μέσα σε λίγες ώρες, οι subsribers του Έλληνα αθλητή στο κανάλι του στο YouTube διπλασιάστηκαν, κάτι που ξάφνιασε τον νεαρό άσο. «Δεν ήξερα ότι θα είχε τέτοια επιρροή αυτό που είπα μετά τον προημιτελικό. Μάλλον θα είμαι πιο προσεκτικός όταν θα ποστάρω το επόμενο βίντεό μου», είπε αστειευόμενος ο Τσιτσιπάς στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την πρόκρισή του.

«O Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είναι απλά ένας άσος στο Australian Open. Όταν δεν είναι στο κορτ, αρπάζει την κάμερά του και μοιράζεται τις περιπέτειες και τα ταξίδια του ανά τον κόσμο» αναφέρει η ανάρτηση, παραθέτοντας μάλιστα τον σύνδεσμο στο κανάλι του νεαρού Έλληνα.

instagramGrand SlamΣτέφανος ΤσιτσιπάςyoutubeΑυστραλιανό Όπεν