Αθλητισμός|27.09.2021 21:45

Απόλλων Σμύρνης - Ιωνικός 0-0: Είχαν από ένα ημίχρονο, κόλλησαν στο μηδέν

Newsroom

Ισόπαλο δίχως τέρματα (0-0) έληξε το παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Ιωνικό στη Ριζούπολη. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, είχαν τις ευκαιρίες τους στο θετικό τους διάστημα αλλά γκολ δεν βρήκαν κι έτσι αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας. Η Ελαφρά Ταξιαρχία, με τον Τζιανλούκα Φέστα για πρώτη φορά στον πάγκο, απέσπασε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα της Super League μετά από τρεις σερί ήττες, ενώ η ομάδα της Νίκαιας παρέμεινε αήττητη για τρίτο σερί ματς μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την ΑΕΚ.

Από ένα ημίχρονο

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο σε όλα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανώτερος ο Απόλλων που έφτασε κοντά στο γκολ στο 26' με την κεφαλιά του Ντάουντα την οποία απέκρουσε ο Χουτεσιώτης και στο 37' με τον Σαχλί που σούταρε άουτ από καλή θέση. Ο Ιωνικός στο β' ημίχρονο πήρε τα ηνία του αγώνα καθώς είχε συντριπτικά υπέρ του την κατοχή της μπάλας. Κι είχε τις στιγμές του για να σκοράρει στο 69' με τον Μάναλη που βρήκε δίχτυα αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ και στο 82' με τον Κάνιας, ο οποίος απ' το ύψος της περιοχής σούταρε στην κίνηση αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 84' ο Απόλλων έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσιλούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Απόλλων: Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Αλβες, Τουτουαρίμα, Φατιόν, Κάστρο, Σλίβκα (79' Λα Πάρα), Τσιλούλης, Σαχλί (46' Παμλίδης), Ντάουντα (71' Ιωαννίδης).

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας (61' Κωνσταντινίδης), Σάντσες, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ρομαό, Ντάλσιο, Καμπράλ (64' Μάναλης), Ματσούκας (86' Μπουένο), Αοσμαν (64' Κάνιας), Τουράμ.

SuperLeagueΑπόλλων ΣμύρνηςΙωνικός