Αθλητισμός|28.09.2021 09:25

Champions League: Ματσάρα στο Παρίσι - Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας

Newsroom

Το Champions League επιστρέφει με τη δεύτερη αγωνιστική και μια... τιτανομαχία. Η Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι, του Κιλιάν Μπαπέ και του Νεϊμάρ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα στο απόλυτο ντέρμπι του 1ου ομίλου που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό για την πρωτιά. Κι αυτό διότι όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει αντίπαλο δέος για τις δυο ομάδες ως προς την πρόκριση, μολονότι η Μπριζ και η Λειψία θα προκαλέσουν προβλήματα.

Τιτανομαχία Παρί εναντίον Σίτι

Ήδη η Παρί το αντιλήφθηκε στην πρεμιέρα με την ισοπαλία που αναγκάστηκε να παραχωρήσει στο Βέλγιο, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη για νίκη επί της Σίτι, η οποία γνωρίζει πως σε περίπτωση δικής της επικράτησης θα έχει κάνει άλμα πρόκρισης αλλά και πρωτιάς μόλις τη δεύτερη αγωνιστική καθώς θα βρίσκεται στο +5 από τους Παριζιάνους. Οι δυο ομάδες έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς μεταξύ τους καθώς την περασμένη σεζόν συναντήθηκαν στους ημιτελικούς της διοργάνωσης, όπου η Σίτι απέκλεισε την Παρί. Στο άλλο ματς του ομίλου η Λειψία υποδέχεται την Μπριζ.

Δυνατό και πολλά υποσχόμενο ζευγάρι είναι και το Μίλαν - Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Ροσονέρι καίγονται για νίκη μετά την ήττα στο Λίβερπουλ ενώ και η Ατλέτικο θέλει τρίποντο καθώς στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Πόρτο, που την ίδια ώρα θα υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο Ντραγκάο. Οι Κόκκινοι με νίκη θα κάνουν καθοριστικό βήμα πρόκρισης. Ο 2ος όμιλος έχει ως φαβορί τη Λίβερπουλ αλλά είναι ξεκάθαρο πως όλοι μπορούν να κόψουν βαθμούς απ' όλους...

Για τον 3ο όμιλο η Ντόρτμουντ και ο Αγιαξ θα προσπαθήσουν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους μετά τις επικρατήσεις στην πρεμιέρα. Οι Βεστφαλοί υποδέχονται τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο Αίαντας την Μπεσίκτας στην Αμστερνταμ Αρένα. Κι έχουν μια καλή ευκαιρία για να πετύχουν το δύο στα δύο και να πάρουν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης.

Όσο για τη Σερίφ Τίρασπολ των Δημήτρη Κολοβού, Γιώργου Αθανασιάδη και Στέφανου Ευαγγέλου, η οποία νίκησε στην πρεμιέρα τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, έχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή αλλά θα ζήσει το... όνειρο στο Μπερναμπέου παίζοντας απέναντι στην πολυνίκη του θεσμού Ρεάλ Μαδρίτης, που θέλει μια δεύτερη σερί νίκη για να δείξει εξαρχής ότι είναι το αφεντικό για την πρωτιά. Στο άλλο παιχνίδι των πληγωμένων της πρεμιέρας, η Σαχτάρ φιλοξενή την Ίντερ κι ο χαμένος θα βρεθεί νωρίς-νωρίς σε δυσμενή θέση.

Το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της ημέρας στο Champions League

19.45 Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ίντερ (COSMOTE SPORT 2HD)

19.45 Άγιαξ - Μπεσίκτας (COSMOTE SPORT 3HD)

22.00 Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι (COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K)

22.00 Πόρτο - Λίβερπουλ (COSMOTE SPORT 3HD)

22.00 Μίλαν - Ατλέτικο Μαδρίτης (COSMOTE SPORT 4HD)

22.00 Ρεάλ Μαδρίτης - Σερίφ Τιρασπόλ (COSMOTE SPORT 5HD)

22.00 Ντόρτμουντ - Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (COSMOTE SPORT 7HD)

22.00 Λειψία - Κλαμπ Μπριζ (COSMOTE SPORT 8HD)

Βαθμολογίες

1oς ΟΜΙΛΟΣ

Μάντσεστερ Σίτι    3
Παρί Σεν Ζερμέν    1
Μπριζ              1
Λειψία             0

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Λίβερπουλ          3
Ατλέτικο Μαδρίτης  1
Πόρτο              1
Μίλαν              0

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Άγιαξ              3
Ντόρτμουντ         3
Μπεσίκτας          0
Σπόρτινγκ Λισ.     0

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Σερίφ Τιρασπόλ     3
Ρεάλ Μαδρίτης      3
Ίντερ              0
Σαχτάρ Ντόνετσκ    0

Παρί Σεν ΖερμένChampions LeagueΚλαμπ ΜπριζΜπορούσια ΝτόρτμουντΣπόρτινγκ ΛισσαβόναςΜπεσίκταςΣέριφ ΤίρασπολΠόρτοΛειψίαΛίβερπουλΜάντσεστερ ΣίτιΜίλανΑτλέτικο Μαδρίτης