Αθλητισμός|08.10.2021 19:45

Νικ Κύργιος: Άγριος καυγάς με τη σύντροφό του για απιστία - Παρενέβη η αστυνομία

Newsroom

Για ακόμα μία φορά ο Ελληνοαυστραλός τενίστας Νικ Κύργιος, έγινε πρώτο θέμα στο media της Αυστραλίας, αλλά και πάλι για τους λάθος λόγους. Αυτή τη φορά χρειάστηκε να εμπλακεί η αστυνομία για να διακόψει άγριο καυγά που είχε ο Κύργιος με τη σύντροφό του Κιάρα Πασάρι σε ξενοδοχείο στην Αδελαΐδα. 

Το ζευγάρι ήταν απομονωμένο σε καραντίνα σε ξενοδοχείο καθώς είχε προσφάτως γυρίσει από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από τη Βοστώνη, όπου αγωνιζόταν ο Κύργιος στο πλαίσιο του τουρνουά Laver Cup. Η διαμάχη ήταν τόσο έντονη που η αστυνομία αποφάσισε να στείλει τον Κύργιο σε διαφορετικό δωμάτιο μέσα στο ξενοδοχείο για να ολοκληρώσει την περίοδο της καραντίνας του.

Ο άγριος καυγάς του ζευγαριού οφείλεται, οπως φαίνεται, σε απιστία από την πλευρά του 26χρονου τενίστα, όπως αποκάλυψε η ίδια η σύντροφος του και γνωστό μοντέλο από την Ιταλία σε αναρτήσεις της στο Instagram. Η εντυπωσιακή Κιάρα Πασάρι ανέβασε φωτογραφία που δείχνει τον Κύργιο γυμνό στο κρεβάτι με μία κοπέλα, σχολιάζοντας «αυτή η κοπέλα δίπλα του στο κρεβάτι δεν είμαι εγώ» αλλά και ένα κείμενο που έγραψε «αυτοί που απατούν πάντα θέλουν να είσαι πιστός ενώ εκείνοι δεν είναι».

Στη συνέχεια ανάρτησε και μερικά screenshots από μεταξύ τους συνομιλία. Στα τελευταία μηνύματα ο Κύριος της ζητά «να πάρεις τα πράγματά σου από το σπίτι;» και στη συνέχεια ζητά τον υπολογιστή του πίσω.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό

«Το απόγευμα της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου 2021, η αστυνομία ειδοποιήθηκε για μια λεκτική διαμάχη μεταξύ δύο ενοίκων μέσα σε ένα ξενοδοχείο. Διεξήχθη έρευνα, δεν διαπιστώθηκαν αδικήματα και τα δύο μέρη θα περάσουν τώρα το υπόλοιπο της καραντίνας τους σε ξεχωριστά δωμάτια», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νότιας Αυστραλίας.

T
T
T
T
T

Όλες οι ειδήσεις

Νέα μέτρα: Διπλασιάζεται η έκπτωση ηλεκτρικού ρεύματος, διευρύνεται το επίδομα θέρμανσης – Όλες οι ανακοινώσεις

Εμβόλιο Pfizer: Μειώνεται η ανοσία δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό – Τι δείχνουν μελέτες

Αποκάλυψη Guardian: Η Βρετανία προετοιμαζόταν από το 2016 για κορονοϊό

Νέα μέτρα – Επίδομα θέρμανσης: Νέα κριτήρια και ποσά – Δείτε παραδείγματα

Greek Mafia: Νεκρή η σημαντικότερη προστατευόμενη μάρτυρας Λίτσα Βλαστού

Επαναπροωθήσεις: Ελλάδα και άλλες 11 χώρες προωθούν νομιμοποίηση - Έρευνα ζητά η Κομισιόν

ΑυστραλίαΝικ Κύργιοςαστυνομίακαυγάς